Bildirim
Allah rizasi icin yardim edin bana
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Up
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kardeş bende 2 yıllık sevgilimle ayrı yerleri kazandım araya 600 km girdi bnde cok uzgunum ama olacagı varmış ole bi iht var oldugunu sanmıyorum üzülme herşey olacaga varır 5 yıllık ilişkiniz varmış devam ettirebilirsiniz diye düşünüyorum.. -
TEK DERDIN BU OLSUN.
ALLAH TREN KAZASI VERMESIN KARDES
KOŞ GİT PEŞINDEN..
Puanın tutuyorsa geçebilirsin. Kontenjanın %30'u kadar geçiş kontenjanı var. Ağustosun sonunda bitiyordu bunun başvuruları herhalde. Geçen TRT Haber'de Akıllı Tercih'te anlatılıyordu.
Yanlış tercih yaptığını düşünenler için yapılmış bu. Hayırlısı kardeşim. -
quote:
Orijinalden alıntı: 2RooLdegilim
Kardeş bende 2 yıllık sevgilimle ayrı yerleri kazandım araya 600 km girdi bnde cok uzgunum ama olacagı varmış ole bi iht var oldugunu sanmıyorum üzülme herşey olacaga varır 5 yıllık ilişkiniz varmış devam ettirebilirsiniz diye düşünüyorum..
Devam ettirmesine ederiz ama 5 yil uzak kalamam yedigimiz içtigimiz ayri gitmiyodu dershane okul herseyimiz ayniydi şok olduk sinirden cama vurdum kolum kesildi dikiş attilar hala geçmedi sinirim ben boyle 5 yil bekleyemem yok mu çaresi :(
Ölmezsin merak etme
Kardeşim çaresi var mıdır enine boyuna araştır istersen ama dünyada unutulmayan ne varki alışırsın bende inan o kadar kötüyümki yapacak bişi yok araştır tabi ama bişeye cıkamazsanda kendini üzme bi yere varamazsın çünki.. -
quote:
Orijinalden alıntı: makaer
Puanın tutuyorsa geçebilirsin. Kontenjanın %30'u kadar geçiş kontenjanı var. Ağustosun sonunda bitiyordu bunun başvuruları herhalde. Geçen TRT Haber'de Akıllı Tercih'te anlatılıyordu.
Yanlış tercih yaptığını düşünenler için yapılmış bu. Hayırlısı kardeşim.
Bu başvurular nezaman başlick lütfen bu konuda bana yardimci olun bilgilendirin beni şimdi gidiyimmi kazandigim üniversiteye
quote:
Orijinalden alıntı: fightclub8106
quote:
Bu başvurular nezaman başlick lütfen bu konuda bana yardimci olun bilgilendirin beni şimdi gidiyimmi kazandigim üniversiteye
Şu videoyu izle burada anlatılıyor. 30 Ağustos son gün.
http://www.youtube.com/watch?v=A0pKFw8qO1M
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: fightclub8106
quote:
Şu videoyu izle burada anlatılıyor. 30 Ağustos son gün.
http://www.youtube.com/watch?v=A0pKFw8qO1M
Yökü aradim.ancak seye yapabilirmişim.kardeş seneyee.s
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fightclub8106 -- 24 Temmuz 2014; 14:26:59 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
geçeceğin aynı bölümse yatay geçişle geçersin. okul zamanı ilk 1 ay içinde geçersin
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X