Şimdi Ara

ALLAH RIZASI İÇİN İÇERİ>>> KURULUMDAN SONRA SİLİNEN DRİVERLAR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
2.722
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Kordak

Hocam bu siteyi denedim driverleri indirdim ancak aygit yometicisinde zaten driverlar yokki yukleyeyim. Recovery işine gelecek olursak zaten sistem 32 gb oldugu icin eski surumu sildim.

Pc de internet ve usb destegi var.

Alıntı yaparak cevapla.

Yukarıda yazdıklarına bakarsak, Senin yapacağın şey tekrar bir w10 İSO dosyası indirip temiz bir kurulum yapmak. Ancak hangi sürümü indireceğini bilmiyorum? Yukarıda verdiğim linkteki sürüm işine yaramadıysa bu konuyu servis çözer. Servisten gelince sor onlara, hangi sürümü nasıl kurmuşlar öğren. Sendeki sorun sürücülerle değil kurduğun sistemle ilgili. Çünkü işletim sistemi kurulduysa sürücülerin de yüklenmesi lazım. Servisten gelince sonucu bana da haber ver.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Hocam bu siteyi denedim driverleri indirdim ancak aygit yometicisinde zaten driverlar yokki yukleyeyim. Recovery işine gelecek olursak zaten sistem 32 gb oldugu icin eski surumu sildim.

Alıntı yaparak cevapla.

Yukarıda yazdıklarına bakarsak, Senin yapacağın şey tekrar bir w10 İSO dosyası indirip temiz bir kurulum yapmak. Ancak hangi sürümü indireceğini bilmiyorum? Yukarıda verdiğim linkteki sürüm işine yaramadıysa bu konuyu servis çözer. Servisten gelince sor onlara, hangi sürümü nasıl kurmuşlar öğren. Sendeki sorun sürücülerle değil kurduğun sistemle ilgili. Çünkü işletim sistemi kurulduysa sürücülerin de yüklenmesi lazım. Servisten gelince sonucu bana da haber ver.

Aynen hocam bende öyle düşünmüştüm.

Ama ben yinede bi 8.1 imdirip son kez deneyeceğim. Bide casper çağrı merkezinden de bigi almak istiyorum beki bana bi yonelge verebilirler tekrarda cok teşekkür ediyorum hayırlı geceler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: EfeYakupKarahanlı

quote:

Alıntı yaparak cevapla.

Aynen hocam bende öyle düşünmüştüm.

Ama ben yinede bi 8.1 imdirip son kez deneyeceğim. Bide casper çağrı merkezinden de bigi almak istiyorum beki bana bi yonelge verebilirler tekrarda cok teşekkür ediyorum hayırlı geceler.

Kolay gelsin sana. Hayırlı geceler..

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.