Şimdi Ara

Allah rızası için disk %100 sorunu yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
130
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar iki gündür kafayı yedim nolursunuz bilgisi olan varsa yardım etsin.

Bilgisayarım kendi kendini güncelledi ve güncellemeden sonra programlardan baya gözle görülür şekilde düşük performans alıyorum,aklıma arka planda açık olabilicek bir program olabilir mi diye bir soru geldi ve görev yöneticisini açtım.Eskisine göre bir fark gördüm disk kullanımı %100 e çıkıp duruyor.Programların yavaş çalışmasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin,teşekkür ederim...

Hp Notebook
    8 gb ram
    İntel HD 5500
    4 gb ekran
    2.20 ghz 4 cpu

• quote:

Orijinalden alıntı: obivan2

Arkadaşlar iki gündür kafayı yedim nolursunuz bilgisi olan varsa yardım etsin.

Bilgisayarım kendi kendini güncelledi ve güncellemeden sonra programlardan baya gözle görülür şekilde düşük performans alıyorum,aklıma arka planda açık olabilicek bir program olabilir mi diye bir soru geldi ve görev yöneticisini açtım.Eskisine göre bir fark gördüm disk kullanımı %100 e çıkıp duruyor.Programların yavaş çalışmasının sebebinin bu olduğunu düşünüyorum lütfen bilgisi olan varsa yardım etsin,teşekkür ederim...

Hp Notebook
    8 gb ram
    İntel HD 5500
    4 gb ekran
    2.20 ghz 4 cpu

Denetim masası - program kaldır penceresine gel. Sol tarafta yüklü güncelleştirmeleri görüntüle. Açılan pencerede tarihlerine göre en son yapılan güncelleştirmeleri kaldır bakalım. Ayrıca sistem yeniden başlayınca otomatik güncellemeleri kapat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ya da önce şunu dene :

https://m.youtube.com/watch?v=9hf3gZGZMrw

Benim w10 da işe yaramıştı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Win7 64bit yükleyin.
  • Cevaplarınız için teşekkür ederim,bilgisayarım iyice kafayı yemeye başladı startup da bile hata veriyor.Kendime bi usb hazırladım startı düzelttim şimdi dosyalarımı yedekliyip yeni bir usb hazırlıcam win7 için,bir daha da win 10 kullanırsam 2 olsun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ufak Bir Network İçin Yardım
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.