Şimdi Ara

Allah rızası için bu albümü yayın

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • http://www.youtube.com/watch?v=1UIrVQbKbHk allah rızası için bakın yayın... ve belirli hocalara bu albümü yolladım (Youtube ile,) mesajla haberdar olun
    Allah rızası için Aydınlık için Allah için... şu an heyecanlıyım kusuruma bakmayın vardır şu anda hal hareketimde noksanlık kalbim patlayacak

Konu dışında üst konu olmasını talep ediyorum

yayın yayabildiğiniz kadar adminlerden hoş görü tolerans bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 24 Ocak 2014; 7:21:33 >

• Dilenci misin birader? Hiçbir müzikal değeri olmayan şeyi niye yayalım? Düzgün bir albüm çıkarıp, "albüm yaptım bakar mısınız?" falan diye konu açsan neyse, gelip dilenci gibi Allah rızası için yayın diyor. Albüm de albüm olsa.
  • bir gün anlarsın bak youtube videoyu kaldırdı ama artık geç
  • al bak youtube soundcloud block attı ... cehil mantığında ilahi yapsan atmazlar veya akıl yoluyla delirtsen sana şükranlık duyarlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pannie -- 24 Ocak 2014; 15:17:36 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ShaG

Dilenci misin birader? Hiçbir müzikal değeri olmayan şeyi niye yayalım? Düzgün bir albüm çıkarıp, "albüm yaptım bakar mısınız?" falan diye konu açsan neyse, gelip dilenci gibi Allah rızası için yayın diyor. Albüm de albüm olsa.

• quote:

Orijinalden alıntı: Noradrenaline

bir gün anlarsın bak youtube videoyu kaldırdı ama artık geç

Neyi anlayacağım kardeşim? Anlaşılacak nesi var onu söylesene bana. Ayrıca youtube bile dayanamamış rezil şarkıya.
  • Vidyo çalışmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Beğenmedim. Dini şarkı, ilahi vs.. fikrine sıcak bakmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: thelmessos

Beğenmedim. Dini şarkı, ilahi vs.. fikrine sıcak bakmıyorum.

fikrime sıcak bakma ama şunuda düşün Şu anda bilgi karmaşasındayız hakikat tektir
  • quote:

quote:

fikrime sıcak bakma ama şunuda düşün Şu anda bilgi karmaşasındayız hakikat tektir

Herkesin hakikati kendine bence. Konunu bozmak istemem. sana başarılar diliyorum.
  • quote:

quote:

quote:

Herkesin hakikati kendine bence. Konunu bozmak istemem. sana başarılar diliyorum.

Ne olursan ol hangi konuda uzman olursan ol Allahı unutma onu bulursun
  • Verdiğin linklerin hepsi fail
  • Link ölü
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.