Şimdi Ara

Allah'ını Seven Üstüme Yardım Atsın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
1
Favori
802
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • mezun oldugum bolumde okumama gerek yok belirteyim. Sinavsiz gecis hakkimi mi kullanabiliyorum sadece

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smurfs -- 19 Temmuz 2013; 10:40:45 >

• Durum cok mu vahim?
  • Yilmak yok yola devam
  • Istikrar onemlidir
  • Sanayi yolu gözuktu
  • Yazık la adama anlayan birileri yorum yapsın hayrına up.
  • Alakaniz icin tessekur ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

Yazık la adama anlayan birileri yorum yapsın hayrına up.

aynen up
  • Bilgisayar çıkışlıysan ek puanlı sıralaman ile ya ygs1 den bilgisayar öğretmenliğine ya da ygs6 ile yönetimde bilişim sistemlerine gidebilirsin..
    Süzme işlemini yaptım da, YGS1 ile ek puan sıralamanla kıbrıs dışında bir yer gelmiyor (tam burslu olarak)..
    YGS6 da ek puanlı olarak bir yer gelmiyor yönetimde bilişim falan..
    sınavsız geçiş hakkı içinde ygs'e para yatırırken 10 tl mi ne sınavsız geçiş için fazladan yatırman ve gerekli işlemleri yapman gerekiyor idi, yoksa o hakkında yok..
    eğer y-ygs puanlarını söylersen yani ek puanlı değilde 0.12 ile çarpılmış olanları, başka mesleklere bakabiliriz. kolay gelsin..

DÜZELTME : 40 TL içinde sınavsız geçişte varmış, öğrendim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sesberk -- 17 Temmuz 2013; 3:10:33 >
  • Trakya Üni Turizm ve Otel İşletmeciliği
  • YGS başvurusunda ayrıca sınavsız geçiş yapmak istiyorum demesine ve 10 tl para yatırmasina gerek yok. sınavsız geçiş hakkını kullanabilirsin ama öncelik senden küçüklerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet kötü olmuş, yukarıda puan yazmışım, dalmışım.. kastım aslında sıralama idi, ufak bir ekleme yaparsanız bir bakacağım.. Puan ile bir şeyler yazarsam sıkıntılı olur çünkü...
  • Geliyor mu bu bolum?
  • sesberk kullanıcısına yanıt
    Ilginiz ve alakaniz icin inanin coomj tesekkurler nereleri soylemem gerekiyor hemen bildiriyim size.
    Art arda mesaj atamiyorum maalesef
  • quote:

Orijinalden alıntı: pnrbtr

YGS başvurusunda ayrıca sınavsız geçiş yapmak istiyorum demesine ve 10 tl para yatırmasina gerek yok. sınavsız geçiş hakkını kullanabilirsin ama öncelik senden küçüklerde.

Benim bildiğim tam olarak böyle değil, sınavsız geçiş için başvuranlar sınavsız geçiş ile gidebilir..
    ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre "Sınavsız geçiş için başvuran aday sayısı: 71.746"'dir bunun dışında alım olmaz...
    Sınavsız geçiş yapılan programlara, puan/sıralama ile de girilebilir eğer uygun koşulları varsa puan ile yerleşir..
    Sınavsız geçişte bahsettiğiniz öncelik durumu ise şöyle ;
    Mezuniyet yılı daha büyük (yeni mezun) adaylara öncelik verilir. Aynı yıl mezun olan adaylar arasında öncelik okul türüne göre 1. sırada Anadolu Teknik Lisesi, 2. sırada Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi,3. sırada Meslek Lisesi ve 4. sırada çok eski yıllarda enstitü adı altında mezun olunan meslek lisesi sırasında verilir. Eğer mezuniyet yılı ve okul türüde aynıysa bölgeye bakılır.
    Bu durumdaki arkadaşımız için, örnek vermek gerekirse bilgisayar programcılığına sınavsız geçiş yapma hakkı var ancak başvurmadığı için bu haktan faydalanamayacak ancak puanı, sınavsız geçiş yapılan üniversitelere yetiyor ise orayı tercih edebilir.. Benim bilgilerim bu yönde, yanlışım varsa düzeltiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: Smurfs

Yuregime su serptiniz ohh.Bana da bir kontenianlik yer olsunda benden ufaklar girsin varsin :)

endüstri mi yoksa anadolu teknik mi okudun?

• quote:

Orijinalden alıntı: sesberk

quote:

Orijinalden alıntı: pnrbtr

YGS başvurusunda ayrıca sınavsız geçiş yapmak istiyorum demesine ve 10 tl para yatırmasina gerek yok. sınavsız geçiş hakkını kullanabilirsin ama öncelik senden küçüklerde.

Benim bildiğim tam olarak böyle değil, sınavsız geçiş için başvuranlar sınavsız geçiş ile gidebilir..
    ÖSYM'nin yaptığı açıklamaya göre "Sınavsız geçiş için başvuran aday sayısı: 71.746"'dir bunun dışında alım olmaz...
    Sınavsız geçiş yapılan programlara, puan/sıralama ile de girilebilir eğer uygun koşulları varsa puan ile yerleşir..
    Sınavsız geçişte bahsettiğiniz öncelik durumu ise şöyle ;
    Mezuniyet yılı daha büyük (yeni mezun) adaylara öncelik verilir. Aynı yıl mezun olan adaylar arasında öncelik okul türüne göre 1. sırada Anadolu Teknik Lisesi, 2. sırada Teknik Lise ve Anadolu Meslek Lisesi,3. sırada Meslek Lisesi ve 4. sırada çok eski yıllarda enstitü adı altında mezun olunan meslek lisesi sırasında verilir. Eğer mezuniyet yılı ve okul türüde aynıysa bölgeye bakılır.
    Bu durumdaki arkadaşımız için, örnek vermek gerekirse bilgisayar programcılığına sınavsız geçiş yapma hakkı var ancak başvurmadığı için bu haktan faydalanamayacak ancak puanı, sınavsız geçiş yapılan üniversitelere yetiyor ise orayı tercih edebilir.. Benim bilgilerim bu yönde, yanlışım varsa düzeltiniz.

bu sene bilişim teknolojileri bölümünden mezun oldum. okulda duyduğum, dershaneden duyduğum, sağdan soldan duyduklarım böyle. üstelik ders esnasında bölüm hocalarımıza arkadaşlar sormuştu bu maddeyi. sorun yok büyük ihtimalle. tercihini yapabilir.

• quote:

Normal duz meslek okudum yoksa yine mi kotu haber var umutlanmistim oysa

istanbul, izmir sınavsız geçiş mucize olabilir senin için. birincisi anadolular öncelikli. ikincisi yaşın büyük.

• Kaldim yine bir basima :/
  • quote:

Istanbulda yasiyorum istanbulda okuma gibi bir niyetim yok aciikcasi. Keske ankara gelse keske ama onada pek umit yok sanirim.. :/

.-----------
    Abbasguclu.com dan alinti

YGS Ücretleri: Yurt İçi YGS ve Sınavsız Geçiş: Sadece YGS veya YGS + Sınavsız Geçiş: 40 TL, Sadece Sınavsız Geçiş: 10 TL Yurt Dışı YGS ve Sınavsız Geçiş: Sadece YGS veya YGS + Sınavsız Geçiş: 25 USD veya 18 EURO Sadece Sınavsız Geçiş: 7 USD veya 5 EURO

artı sınavsız geçiş de dediğine göre aldigim duyumlar doğruymuş.

yaşanılabilir bütün şehirleri yazicaksin artık istersen dgs ile mühendis olursun istersen de bilge adama para döküp sertifika alırsın özel şirkette işe başlarsın.

Edit: 2 yıllık okuyup+sertifika

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pnrbtr -- 17 Temmuz 2013; 2:01:15 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.