Şimdi Ara

Allah`ım bu nasıl bi acı (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
43
Cevap
0
Favori
1.295
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Allah acil şifalar versin. Umarım iyileşirsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: 181501

Gecmis olsun 3 yil once yuksekten dengesiz sekilde ters dusmekten sag ayagim bilekten cok parcali kirildi gunde 15adet ten fazla alvares ictigimi bilirim yinede banamisin demezdi gunlerce aylarca ayagimin sizisindan uyuyamadim gozlerimden yas gelirdi senin cektigin aciyi cok iyi biliyorum allah yardimcin olsun yasin genc olmasi bir avantaj insallah fizik gucu gerektiren bir meslekte degilsindir zira o zamandir bu yana bir iste calisamiyorum bundan sonra 42 yasindan sonrada artik bir umudim kalmadi bunlari yazmamin sebebi sana bir fikir vermek kirigin durumunu bilmiyorum ama hic bi zaman eskisi gibi olmasini bkleme kendine beslenmene cok dikkat et kendine fiziksel anlamda zorlamayacak islere yonelmen abi tavsiyesidir 2,3 ay daha sizilarin devam eder zamanla azalir allah sabir versin acil sifalar dilerim.

Teşekkürler öncelikle, bende zıpladıktan sonra tek ayak üzerine dengesiz düşünce bu hale geldim. Bi kaç tane kırık varmış ameliyatta bileğin iki tarafını da kestiler bu sancılar o yüzdendi galiba, 2 günden fazla oldu ameliyattan čıkalı çok şükür sancılar epey azaldı. Öğrenciyim şuan çalışmıyorum yani elbette eskisi gibi olmayacak ama inşallah en az zararla atlatırız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• İyi dilekleriniz için hepinize çok teşekkür ederim, Allah kimseye yaşatmasın böyle acılar gerçekten zor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.