Şimdi Ara

Allah için yardım edin ya

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 12 yaşındayım motor tutkunuyum bu en çok ta yarış motorlarını severim şimdiden kullanmak istiyom nasıl bir şey yapabilirim

• Pocket bike?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi please_? -- 7 Aralık 2019; 16:16:15 >
  • 🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍🏍
  • Bu fani dünyada zamanın az kalmış,zevk almaya bak.
  • Bence biraz bekle. Ya da şehrinde pist, Enduropark tarzı bir yer varsa ara sor kapalı alanda küçük Cc de ogretsinler.
  • biz bu yaşlardayken pejo 103, bionik/super 51 gibi 2 zamanlı motorlarla başladık. Jawa ve MZ gördüğümüzde iç geçirirdik
  • bloodbanger kullanıcısına yanıt
    Mersinde yok herhalde
  • Tam heveslenme yaşları. Ben de 12-13 yaşlarımda hep motor almak istiyordum sürekli pejolara falan bakıyordum.
    Ehliyet almama falan daha yıllar var diye düşünüyordum. Zaman öyle bi geçti ki
    17 yaşımda ehliyet ve motorumu aldım. O zamana kadar motor aşkım hiç geçmedi sabırla bekledim.
    Şimdi 22 yaşımdayım. 2014yılında falcon wonder aldım hala duruyor. Geçen sene de cbr250 aldım.
    Motor alana kadar hep bisiklet sürdüm sen de öyle yap. Hem daha iyi motosiklet sürücüsü olursun
    hem de o zamana kadar 2tekerden vazgeçmemiş olursun
  • Teşekkürler
  • 12-13 yaşlarındayım orta okula gidiyorum bisiklette tek teker dolaşıyoruz sarmıyor artık sonra motorsiklet kiralamaya başladık mavi küçük endurolar o zaman fazla motor yok zaten paramızda yetmiyordu 15 dakika kiralayabiliyoduk öyle zevkliydi ki sonraki 20 sene motorsiklet üzerinden inemedik :) Acele etmene gerek yok sen onu istiyorsan o zaten sana gelecektir.
  • kaykayla başla
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.