Şimdi Ara

Allah benim belamı versin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Az önce babama bağırdım. Keşke sesim kisilsaydi, ölseydim de öyle sert konuşup bağırmasaydım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Git bi özür dile elini öp

• quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Git bi özür dile elini öp

Maalesef öyle bir şey yapamam. Özellikle babamdan hiç yapamam. Ablam gitsin kapıyı kilitleyip hüngür hüngür ağlayacağım. Hiç yapmamıştım. Bugün çok bozuldu sinirlerim. Ondan bağırdım. İnşallah üzmemişimdir onu.

• zamanında bende bağırmıştım sonra yanıma geldi oğlum bak sana ne aldım dedi iphone 6 yı gördüm barıştık
  • adamın taktığı şeye bak

• Amin.

• Yav ne biçim insansınız yav,şu anne babayı tanrılaştırıyorsunuz ya acayip kıl oluyorum.Anadır babadır döverde parçalarda kemiklerinide kırar kafanıda keser ama sus annen baban o saçmalamayın yahu.Şimdi ben gidip bir çocuk yapsam sonra döverek öldürsem haklı mı olacağım babasıyım diye?eğer baban haklıysa git özür dile.Değilse dileme.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Git ozur dile

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Polo'nun kapı sesi tok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: Volkswagen Polo

quote:

Orijinalden alıntı: domatesadam

Git bi özür dile elini öp

Maalesef öyle bir şey yapamam. Özellikle babamdan hiç yapamam. Ablam gitsin kapıyı kilitleyip hüngür hüngür ağlayacağım. Hiç yapmamıştım. Bugün çok bozuldu sinirlerim. Ondan bağırdım. İnşallah üzmemişimdir onu.

Tanrılaştırmanın anlamını pek bildiğini sanmıyorum bu yorumundan yola çıkarak.

Anne-baba tabiki önemlidir.Senin dünyaya gelmende bir katkıları vardır en basitinden.

Seni bu günlere kadar koruyup kollamış,yemeyip yedirmiştir.

Şimdi diyeceksin ki bazıları öyle değil.Haklı olabilirsin.Sevin demiyorum ama kesinlikle saygı duyun.Saygıda kusur etmeyin.

• Haklıysan pekte dert edilecek durum yok, ama haksız bir şekilde bağırdıysan gidip özür dile gönlünü al.
  • Haklıysan sıkıntı yok haksızsan da yok bence şimdi yine aynısını yap ben de birazdan dövmeye gitcem babamı, nefret ediyorum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brutafality

Yav ne biçim insansınız yav,şu anne babayı tanrılaştırıyorsunuz ya acayip kıl oluyorum.Anadır babadır döverde parçalarda kemiklerinide kırar kafanıda keser ama sus annen baban o saçmalamayın yahu.Şimdi ben gidip bir çocuk yapsam sonra döverek öldürsem haklı mı olacağım babasıyım diye?eğer baban haklıysa git özür dile.Değilse dileme.

Siz de ne kadar sığ görüşlüsünüz sazan gibi atlamışsınız bilip bilmeden. Başkasına "Onlara bağırmayın, etmeyin" diye tavsiye veremem. Ama 20 yıldır bana bakıp büyütüp bugün buraya gelmemin sebebi aileme saygıda kusur etmek istemem ben. Tanrılaştırmayla yakından uzaktan alakası yok.
    Babama sürekli karşıt fikir sunan birisiyim. Ancak bugün bir anlık sinirle bağırdım. Çok ince düşünmemizi beklemiyorum sizden. Kaldı ki "Yav ne biçim insansınız" diye laubali bir şekilde girmişsiniz konuşmaya. Buradan bile ne tip bir insan olduğunuzun çıkarımını yaptım. Benim tek sorunum sesimi yükseltmiş olmam. Babama karşı çıkmam değil. Bu da saygıdan gelir. Sizin gibi rahat rahat anneye babaya saygısızlık edemediğim için kusura bakmayın.

Diğer trollere cevap yok zaten.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.