Şimdi Ara

Allah aşkına yardım kafayı sıyırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Eskişehir osmangazi üniversitesi karşılaştırma edebiyat bölümü geçen yıl 258 taban ile kapatmış. dilş 1 puanım 283 , aşırı bir oynama olur mu yoksa gidermiyim ?

Allah aşkına yardım kafayı sıyırıyorum

kafayı yiyeceğim yeminle.

• Geçmiş olsun seneye kaldın

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 40 yillik yogurtcu

Geçmiş olsun seneye kaldın

nereden eminiz hocam ?
  • Bu sene yabancı dil sınavı çok basitti. Yani bu sene puanlar yükselecek. Ama umudunu kaybetme, seneye çalışıp kazanırsın

• quote:

Bu sene yabancı dil sınavı çok basitti. Yani bu sene puanlar yükselecek. Ama umudunu kaybetme, seneye çalışıp kazanırsın

30 puan gibi bir oynama olabilir mi ciddi anlamda?? şoke oldum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mew The Legend

quote:

Bu sene yabancı dil sınavı çok basitti. Yani bu sene puanlar yükselecek. Ama umudunu kaybetme, seneye çalışıp kazanırsın

Geçen sene 72,25 net yaptım, bu sene hiç çalışmadan 74,75 net yaptım. Yani çok basitti

• quote:

quote:

quote:

Geçen sene 72,25 net yaptım, bu sene hiç çalışmadan 74,75 net yaptım. Yani çok basitti

dostum tamam da bahsettiğim üniversite en kolay 2011 dil sınavında dahi 260 ı geçmemiş. ben şahsen doğruluğuna inanmıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İyi bi rehberlikçiyle konuş rahat ol hangi sunavda 30 puan oynamış bunda oynasın.şöyle bi düşün 30 puan oynarsa dengeler bozulur benim kendi görüşüm gidersin bizim burda birbirimize destek olmamız gerek Allah yardımcın olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: kewell46

İyi bi rehberlikçiyle konuş rahat ol hangi sunavda 30 puan oynamış bunda oynasın.şöyle bi düşün 30 puan oynarsa dengeler bozulur benim kendi görüşüm gidersin bizim burda birbirimize destek olmamız gerek Allah yardımcın olsun

çok teşekkürler kardeşim yüreğime su serptin. yani ben de umuyorum 283 puanla 250lik bir yere gitmeyi. teşekkür ederim :)
  • quote:

İyi bi rehberlikçiyle konuş rahat ol hangi sunavda 30 puan oynamış bunda oynasın.şöyle bi düşün 30 puan oynarsa dengeler bozulur benim kendi görüşüm gidersin bizim burda birbirimize destek olmamız gerek Allah yardımcın olsun

Adama umut verme, sonra çok büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

• .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan4456 -- 7 Mayıs 2020; 23:42:14 >
  • quote:

quote:

Adama umut verme, sonra çok büyük bir hayal kırıklığına uğrar.

Görüşlere saygılı ol bu benim görüşüm

• quote:

Orijinalden alıntı: congil1

hocam bu puan ne ya niye dilden girdin sen ne anlamı varki ?

amacım sadece eskişehir ve hedefime en yakın olarak bir burası var bu puanlar ile.
  • quote:

quote:

amacım sadece eskişehir ve hedefime en yakın olarak bir burası var bu puanlar ile.

Alıntıları Göster
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erryan4456 -- 7 Mayıs 2020; 23:43:22 >
  • quote:

quote:

quote:

bence dili seviyosa bi sene daha bekle doğru düzgün çalış ve öyle gir

1 yıl daha çalışmam söz konusu değil. olasılığı değerlendiriyorum sadece ben. olur mu dersin ?

• Kesinlikle olur hiç sıkma canını.

• quote:

Orijinalden alıntı: Lys1Mağduru

Kesinlikle olur hiç sıkma canını.

eminmisiniz ? 30 puan ben de sanmıyorum oynasın ama cidden olsun ya..
  • Canınızı sıkmayın,ama sıralamayı da göz önüne alarak değerlendirin bölümleri.Puanlarla değerlendirirseniz açıkta kalabilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

Canınızı sıkmayın,ama sıralamayı da göz önüne alarak değerlendirin bölümleri.Puanlarla değerlendirirseniz açıkta kalabilirsiniz

tercih robotuyla birlikte girebiliyorum önceki yıllarda. bu yıl oynama olur mu büyük bir farkla dersiniz?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Elifçe

Canınızı sıkmayın,ama sıralamayı da göz önüne alarak değerlendirin bölümleri.Puanlarla değerlendirirseniz açıkta kalabilirsiniz

tercih robotuyla birlikte girebiliyorum önceki yıllarda. bu yıl oynama olur mu büyük bir farkla dersiniz?

Arz talebe bağlı olarak değişiyor,ama gelebilir tabiiki :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.