Şimdi Ara

allah askına izmirde yasıyan bi baksın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
286
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bu bucada İngilizce iktisat yazcam galiba.bucayı bana tam anlatabilicek var mı gerçek yorumlarıyla?

• Nbrcnm N kullanıcısına yanıt
    izmirin biraz dışında bir yer buca. 19-20 yıldır izmirdeyim belalı bir yer olduğunu çok işittim son olaylar sonucu izmirdeki suriyelilerin çoğu da oraya aktarıldı
  • quote:

Orijinalden alıntı: JimmyHasselbaink

izmirin biraz dışında bir yer buca. 19-20 yıldır izmirdeyim belalı bir yer olduğunu çok işittim son olaylar sonucu izmirdeki suriyelilerin çoğu da oraya aktarıldı

üni hakkında bilgin?
  • Üni güzelde ortamı bozuk. Suriyeli ve keko dolu e tabi apaçilerde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aslangur

Üni güzelde ortamı bozuk. Suriyeli ve keko dolu e tabi apaçilerde.

kardeş ulaşımı kolay mı kordona falan kusura bakma bilgim yok ben istanbuldayım
    Hayır değil

• quote:

Hayır değil
    yok mu daha fazla bilgisi olan up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • İzmirde çoğu ilçe düzgün dwğil merkez ilçesinde polisin girmwkte zorlanacağı yerler var buca o kadarda kötü değil

• Doğma büyüme izmirdeyim sormak istediğin varsa sorabilirsin

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Doğma büyüme izmirdeyim sormak istediğin varsa sorabilirsin

saol hocam.simdi bu buca hakkaten köy gibi bi ilçe mi
    Bazı yerleri öyle hatta ilçeye bağlı köyler
    bazı yerleri değil bide senin beklentine bağlı istanbulda nasıl bir yerde yaşıyorsun

• quote:

Orijinalden alıntı: akpaha

Bazı yerleri öyle hatta ilçeye bağlı köyler
    bazı yerleri değil bide senin beklentine bağlı istanbulda nasıl bir yerde yaşıyorsun

ist kartaldayım.oyle cok Suriyeli gelmedi buraya.400 bin nüfüslu bi sahil sakin bi ilçede yasıyorum.ist yazmak istemiyorum ama oyle taşraya da gitmek istemiyorum aklıma izmir esk ank geliyor.burda gezilebilecek yerler var mı
  • Izmir cok guzel bir sehirdir.Bucayi genellikle ogrenci nufusu olusturur.Merkeze yakindir ancak trafik kalabalik oldugundan uzun surede gidersin.Genellikle otobuslerde yer bulamazsin agzina kadar doludur dokuz eylul ogrencileriyle.Asiri belali yer degildir kimse kimseye genellikle yan bakmaz.Merak ettigin olursa cevaplarim dogma buyume izmirliyim

• quote:

Orijinalden alıntı: Bekaxix

Izmir cok guzel bir sehirdir.Bucayi genellikle ogrenci nufusu olusturur.Merkeze yakindir ancak trafik kalabalik oldugundan uzun surede gidersin.Genellikle otobuslerde yer bulamazsin agzina kadar doludur dokuz eylul ogrencileriyle.Asiri belali yer degildir kimse kimseye genellikle yan bakmaz.Merak ettigin olursa cevaplarim dogma buyume izmirliyim

hocam bu 9 eylüle hiç gittin mi bucaya civarı köy mü yoksa alışveriş merkezi gibi yerler var mı?
    Kartal güzel termiş bucayı sevmeyebilirsin sahile otobüsle iniliyor 25-50 dk arası trafiğe ve saate göre değişir
    Bucada gezilcek yer yok gibi
    Cafeler barşar vs var ama gezme anlamımda bir yer bilmiyorum
    Sahile inmek kampüse görede değişir
    Tınazdan inmek 1 saati bulabilir
    Google mapsden üniversite çwbresini felan street wiew olarak sokak görünümde dolaşabilirsin daha iyi olur

• Hocam dokuz eylulun bolumlerinin cogu tinaztepe denilen tepede bulunuyor.Ancak bu sizi korkutmasin cunku kampus de hersey vardir.Koy denilmesi mumkun degildir.buyuk avm yok ama gaziemire yakin oldugundan avm lere yakindir.

Dokuz eylül buca'dan daha iyidir kesin bilgi yayalım.
    Not : İzmirliyim

• quote:

Hocam dokuz eylulun bolumlerinin cogu tinaztepe denilen tepede bulunuyor.Ancak bu sizi korkutmasin cunku kampus de hersey vardir.Koy denilmesi mumkun degildir.buyuk avm yok ama gaziemire yakin oldugundan avm lere yakindir.

hocam biz de okuruz sorun değil de yani ne biliyim yakın mıdır gezmek için su kordona alsancaga falan tam ben de bilmiyorum ama izmirin en iyi yerlerine yakın mıdır he?
  • quote:

Hayır değil

sen geldin mi istanbula hiç kardeş?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nbrcnm

quote:

Hocam dokuz eylulun bolumlerinin cogu tinaztepe denilen tepede bulunuyor.Ancak bu sizi korkutmasin cunku kampus de hersey vardir.Koy denilmesi mumkun degildir.buyuk avm yok ama gaziemire yakin oldugundan avm lere yakindir.

hocam biz de okuruz sorun değil de yani ne biliyim yakın mıdır gezmek için su kordona alsancaga falan tam ben de bilmiyorum ama izmirin en iyi yerlerine yakın mıdır he?

Alıntıları Göster
    Buca izmir şehir merkezindedir, burada yazılan şehrin dışında gibi yorumlara aldırış etme dostum. konaktan otobüsle ulaşım var, üçyoldan ulaşım var, fahrettin altaydan ulaşım var, şirinyer semtinden izban ile izmirin her yerine ulaşım var. Şimdi yeni yapılan yollarla arabayla konağa 5-10 dakika içinde gidebilirsin. Buca biraz sıkıntılı bir yerdir fakat öğrenci doludur. Güzel kafeleri, yaşam alanları olan bir yerdir. Sen canını sıkma, düşünüyorsan eğer, mutlaka yazmalısın.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.