Şimdi Ara

ALLAH akıl fikir versin. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: DH | equ*

Aynı durumdayız hocam bu fiyatlar suni suan satsam 5.500'e aynı kartı belki 1 hafta sonra 6.500e geri alamıcam.Bunun garantisi yok.

Yeni kartlarında çıkış fiyatını biliyoruz ama şuan piyasada dolanan fiyatlarda malum.Kart olmayınca olan kartlar değerleniyor.

Nasıl ki sıfır arabalar üretilmeyince sayılı gelip milletin eline düsünce bayide 200bin olan sıfır araba galerici alıp bayide kalmayınca galeride bir anda 230bin 240bin istenir oldu.Diyorsunki ya bu araba sıfırı bayide 200bin sen nası 230bin istiyorsun,Git ordan al alabiliyorsan bulabiliyorsan diyorlardı.Ekran kartlarıda şuan bu dönemi yaşıyor.

Biz şanslıyızki iyi kötü bir sistemi zamanında toplamışız.İyiki toplamışım geçen sene bu sistemi hemde ne zorlukta.Eksiklik hissetmiyoruz çok şükür.Suan sistem alcak olanlar ise el mahkum bu fiyatlardan illaki alıcak adam.

Alıntıları Göster

Durum olarak benzer olabilir hocam da araba ihtiyac olabilir.Ama Ekran kartı "İs yapmıyorsan,para kazanmıyorsan,mimar muhendis tasarımcı vs degilsen" ihtiyac degil, alırım GT 1030 veririm 800TL ya da en ucuz 4GB 1650 ya da misal AMD islemcim varsa Onboard VGA ile oynarım o paraları vermem.

Bir kere kanıma dokunur,canım sıkılır,moralim bozulur adamın 2600 e alıp 1 yıl kullandıgı karta 2 katını verip almak ben almam.

Adam İ7 7700K 2100TL demis mesela ya arkadas aynısı i3 10100F 790TL onboard VGA lı olanı 900-950TL sat arkadas Anakart,Ram,İslemci ne varsa git 10100F al.

2 Elde 700 civarına Ryzen 2200G var 1000 civarına 2400G var, Sıfır 1650-1700 e 4650G var canavar gibi Onboard VGA ları var al Onboard VGA ile 720P,1080P Low oyna ama gidip 2000 liralık Ekran kartına 5000-6000 lira verme yani benim mantıgım bu sekilde bir de haber vardı Gigabyte 2060 ı tekrardan fahis fiyata satacak diye bu nedir abi ya dalga mı geciyorsun tuketici ile...

Daha dune kadar Radeon 580 ler 1200 liraydı Sıfırı gidip 2. eline 3000 lira mı vericem bana uymaz.

• huso kullanıcısına yanıt

Diyorum ya 500 dolarlık kartı 500000 dolara koysam ilana konu açıp tartışacak mısınız? Her delinin yaptığı şeyi tartışmak anlamsız. Özgürlük böyle bir şey. Yasak olsun mantığı çok sakat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.