Şimdi Ara

all-star yedekler açıklandı (memo yok)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
398
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Ray Allen
    Tony Parker
    Elton Brand
    Kevin Garnett
    Shawn Marion
    Dirk Nowtizki
    Pau Gasol

doğu
    Chauncey Billups
    Rip Hamilton
    Rasheed Wallace
    Chris Bosh
    Vince Carter
    Paul Pierce
    Ben Wallace

haberin detayları için;
    türkçe (eheh ben hazırladım)--->http://www.nbacafe.net/index.php?option=com_content&task=view&id=367&Itemid=55
    ingilizce--->http://www.nba.com/allstar2006/allstar_game/reserves_060209.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi r7brtpires -- 10 Şubat 2006 4:30:41 >

• arkadas türkiye için bir ilk olcaktı ama kötü olmus artık mehmet bu hızla gıderse seneye kesin seçilir tabiki oylama da bizlere de iş düşüyor...
  • yok ya bize iş düşüyo da batı'da memo'nun işi çok zor, camby bile seçilemedi, hem yao ming orda olduktan sonra çinlileri geçmemize de imkan yok gibi
  • Her sene aynı kişiler seçiliyor Memonun inanılmaz bir performans gerçekleştirmesi lazım anca ozaman girer
    inanılmaz performans=25 sayı ve üzeri ortlama
    10 ribaund ve üzeri ortalama
    aksi taktirde nba ile kilişeleşmiş oyuncuları geçmesi imkansız gibi geliyo ünkü nba denince akla onlar geliyor
  • seçimler hakkında yorum yapmak gerekirse, koçlara allah akıl fikir wersin diyorum, yaptıkları ayıp, 4 oyuncu aynı takımdan seçilir mi hiç? zaten ilk kez koçların seçimiyle 4 oyuncu birden seçiliyo
    kidd, arenas, redd gibi adamlar dururken rip'i nasıl seçerler deli olucam, ayrıca ra-shit'in yerine de dwaight howard yada webber seçilse daha adil olurdu bence, bu pisliği neden seçtilerse
    batı'ya gelirsek ray allen haketmedi ama guard olmadığı için mecburen aldılar, tony parker müthiş bi sezon oynuyo ama onun yerine chris paul çok daha fazla yakışırdı all-star'a...
    memo içinse pek şaşırmadım, camby dışarda kalıyosa onun da kalması normal, takımı biraz daha iyi olmuş olsa belki seçilebilirdi ama gasol'u seçtiler

• Çok berbat bi maç olcak...Geçen senekinin yanına bile yaklaşamaz...Garnett gibi bi oyuncu ilk 5 çıkamıyosa Vince Cater 5 çıkamıyosa Jason Kidd yoksa içine ediyim böyle all-starın böyle oy veren milletim koçların...Mehmet okurunda seçilmesi lazımdı kanaatimce...Tarihin en berbat all star maçı olcak...
  • all-star ı ben oyunculara verilen bir onur olarak düşünüyorum ben..bu yüzden seçimlerin o kadar kötü olmadıgı kanısındayım..herkes görmek ister müthiş smaçlar inanılmaz bloklar..bunun için cuma rook-spho maçını izlemeniz gerekir..

bu yıl performansı yükselten hak eden oyuncular çoklukta..
    batıda carmelo nun olmaması yanlış..parker oyununu geliştirdi ama all-star olacak kadar değil..spurstan 2 oyuncu seçebilmek için alındı gibi..ray de yine çok all-starlık oynamadı ismiyle kazandı..warriors yıldızlarından biri mutlak olmalıydı..hele seyircinin sabırsızlıkla beklediği j-rich olmalıydı all star..gasol de memo gibi all-star olmayı daha hak etmiyordu..

doguda..j.kidd in olmamsı yine bi facia ve hayal kırıklıgı..bunuda detroit in 3 yıldır hak ettiği all-starları yeni çıkarması olarak görüyorum..hadi sheed sakatlıktan dolayı belkide rip i alsalardı geçen yıl alırlardı..bu yıl geçen yıldan kötü (ki geçen yıl jkidd sakatlıkla boguşuyordu ondan all-star olamadı)..yine gilbert ta hak edenlerdi..

ama bu gibi olaylar her all-starda oluyor..sezon boyu sakatlanmış oyuncular ilk 5 çıkıyordu..sırf kafa-kagıdında 1,5milyar nüfuslu ülke ismi yazıyor diye,satış pazarlama kısaca para için dogru dürüst oynamasa yürüse bile maçta oynayan oyuncular arasında olur bu kadar hata..

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence hakedenler seçilmiş.

Baron Davis de seçilmeliydi bence.Bu arada Jermaine O'neal yerine ilk 5 kim çıkacak....
  • quote:

Orjinalden alıntı: solidfb

Bence hakedenler seçilmiş.

Baron Davis de seçilmeliydi bence.Bu arada Jermaine O'neal yerine ilk 5 kim çıkacak....

büyük ihtimalle carter çıkar 4 kısa ile oynarlar ama savunma beni düşündürüyo. yani carter duncan'ı tutabilir mi?
  • arenas seçildi jo'nun yerine
    ilk5 konusuna gelince flip saunders seçicekmiş ilk5'te oynıcak adamı
    kaynakwww.nbacafe.net
  • arkadaşlar nbsa t-shirtlerini nereden alabiliriz ? (internet _nba.com_ dışında tabii)
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

arkadaşlar nbsa t-shirtlerini nereden alabiliriz ? (internet _nba.com_ dışında tabii)

isatnbul-cadde'de var ama bayagı dandik görünmüştü gözüme almamıştım, istanbuldaysan fake t-shirtler bulursun rahatlıkla
  • tşk ama ben kaan kural ın giydikleri ni soruyorum ????????)
  • orjinal bulman zor..

ama gittigidiyora arada bi bak..oradan bulabilirsin..
    geçen orjinal lebron t-shirt vardı..ama 45 ytl idi..
  • quote:

Orjinalden alıntı: eyoruk

tşk ama ben kaan kural ın giydikleri ni soruyorum ????????)

eğer bedeninin de kaan kural'ınki gibiyse rica et, bi tanesini hediye etsin
    türkiye'de yok ama bu işi yapan mağaza tek çaren eastbay yada nba store
    kaan kural eastbay'den alıyo onları
  • ikincisi güzelmiş ama xl
  • Ya arkadaşlar bize çok iş düşüyo ya... Biz türkler istedik mi herşeyi yaparız. Hele bu tür destek konularında. Bir türk oyuncusu nba de all star adayı oluyor hiç bi televizyonda haberi verilmiyor oy kullanın diye. Çinliler kimmiş ya, Bizimkiler çok rating alan televizyon kanallarında memoya oy atın deseydi nba in en çok oy alan oyuncusu seçilirdi. Yazık oldu... Seneye mutlaka seçtirelim arkadaşlar şu adamı ya ÜZÜLDÜM VALLA
  • yalnız şöyle bişey war; uluslararası oylar tüm oyların %25'ini oluşturuyo sadece, yani biz nekadar kasarsak kasalım memo'nun amerika'dan da oy alması lazım fazlaca
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.