Şimdi Ara

all-in one PC alacağım . Bu fiyata özellikler nasıl

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • casper dan 21.5" AIO pc sini çok beğendim. Fiyatıda bütçem içerisinde. sizce nasıl arkadaşlar, AIO pc den anlayan birileri yönlendirirse sevinirim.

Masaüstünde Casper bu model çok güzel duruyordu

http://www.bimeks.com.tr/urun/125222/casper-nirvana-one-cd-bmd347s-aio-w8-.aspx

• sitedeki diğer ürünler ile karşılaştırıldığında hem fiyat hem performans açısından iyi görünüyor. Bence Casper alınır.
  • Katılıyorum arkadaşa. Casper'ın ürünleri de fiyatı da çok iyi. Casper tavsiye ederim.
  • peki piyasada dokunmatik ekranlı AIO larda var. dokunmatik kullanışlı mı acaba? Casper 23,6" dokunmatik ekranlı da çok güzel duruyor. hangisini almak daha doğru olur acaba?
  • kartalmel K kullanıcısına yanıt
    21,5" olanı ofis için daha uygun. Evde kullanacaksan film, dizi, oyun için büyük ekran ve dokunmatik olan casper ı alabilirsin.
  • Casper ın NAS serisi Intel yeni işlemcili ürünleri varmış. Sektörde çalışan bir arkadaşımdan duydum. Onu da araştırabilirsin. Casper son teknolojili ve uygun fiyatlıdır, bence bir bak.
  • Arkadaşlar bu ürünü aldınız mı veya başka yorumu olan var mı ? Yarın veya pazartesi alacagım.

Edit : Bu cihazı autocad , solid , pc programlama , 3d max ve Fifa 14 için kullancagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Acgenc10 -- 18 Ocak 2014; 17:03:06 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Acgenc10

Arkadaşlar bu ürünü aldınız mı veya başka yorumu olan var mı ? Yarın veya pazartesi alacagım.

Edit : Bu cihazı autocad , solid , pc programlama , 3d max ve Fifa 14 için kullancagım.

Fifada sorun cikarabilir ekran karti hicde iyi degil

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

quote:

Arkadaşlar bu ürünü aldınız mı veya başka yorumu olan var mı ? Yarın veya pazartesi alacagım.

Programları rahat çalıştırabilir miyim ? Turbo hızıyla çok ısınır mı ? Oyun oynamazsam işime gelir ama kendimi tutamıyorum :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Vitrenco

quote:

Programları rahat çalıştırabilir miyim ? Turbo hızıyla çok ısınır mı ? Oyun oynamazsam işime gelir ama kendimi tutamıyorum :D

Calistirir calistirmasina toplarsaniz 10 kat perfonmaslisini toplarsiniz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• All in One şık duruyor ya. Cazibesini seviyorum.
  • kartalmel K kullanıcısına yanıt
    Hocam cihazı aldın mı ?
  • Bu cihazdan kullanıyorum bimeksten alma ben vatandan aldım eğer kaldıysa ordan al. 1500TL civarına aldım.. Ama aklında bulunsun oyun performansı ekran kaartının iyi sayılmaz oyunları ancak düşük çözünürlükte kasmadan oynatabiliyorsun..
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.