arkadaşlar bilgisayarım samsung np510r5e-s01tr uzun zamandır çok aşırı yavaş çalışıyordu sonra windows 7 yüklettim biraz hızı düzeldi ama sonra yine aşırı yavaş olmaya başladı açılması felan bilgisayarın hızı, şimdi pc yi açmak için tuşa bastıgım zaman '' All boot options are tried. Press key to recover with factory image using Recovery or any other keys for next boot loop iteration.'' diye hata veriyor boot için f2 tuşuna basmama rağmen açılmıyor her açıldıgında deniyorum ama sadece bu siyah ekranda bu yazı çıkıyor yardımcı olur musunz ne yapmam gerekiyor pc içinde bir sürü belgem fotoğraflarımda kaldı ?
quote:
Orijinalden alıntı: gokboru34
arkadaşlar bilgisayarım samsung np510r5e-s01tr uzun zamandır çok aşırı yavaş çalışıyordu sonra windows 7 yüklettim biraz hızı düzeldi ama sonra yine aşırı yavaş olmaya başladı açılması felan bilgisayarın hızı, şimdi pc yi açmak için tuşa bastıgım zaman '' All boot options are tried. Press <f4> key to recover with factory image using Recovery or any other keys for next boot loop iteration.'' diye hata veriyor boot için f2 tuşuna basmama rağmen açılmıyor her açıldıgında deniyorum ama sadece bu siyah ekranda bu yazı çıkıyor yardımcı olur musunz ne yapmam gerekiyor pc içinde bir sürü belgem fotoğraflarımda kaldı ?
Hocam bitane live cd edin. Bununla sistemi açın ve verilerinizi yedekleyip temiz bir kurulum yapın.