Şimdi Ara

Alkolü bırakmak istiyorum. Nasıl bırakabilirim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İçki içmeye başladıktan sonra kafa bir milyon olana kadar içki içemeye devam eden biriyim. Durmuyorum.

En son içki içtiğimde sarhoşken sinirlenip telefonu fırlatıp kırdım yolda. Alkol bana yaramıyor. Bir süre alkolü bırakıp daha sonra tekrar içiyorum. Başa dönüyorum.

Hiç içmemek üzere Alkol nasıl bırakılır? Alkol alma isteği geldiği zaman bunu nasıl bastırabilirim?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• kaçıncı konu bu?
  • Bırakmayın hocam kararında ağzınıza için tamamdır illaki her seferinde sarhoş olmak zorunda değilsinizdir

• Ne içiyon sarhoş oluyorsan yüksek % li alkol içmen lazım.

Bira veya şarap iç Rakı vodka viski kadar kafa yapmaz birada sarhoş olman çok zor şarapta gene olursun lakin güzel olursun en azından bende böyle oluyor.

Eğer alkol alıp başkana birine yani sağ sola saldıran bi tipsen sana alkol yaramaz böyle insanlar kendini kaybediyor ve zarar veriyor etrafa bazıları yumuşar herkese iyi davranır o yüzden az iç yavaş iç yani bi gece oturup 2 saatte 70 lik bitiriyorsan 50 liği 4-5 saate yay.

• quote:

Orijinalden alıntı: CR7_35

Ne içiyon sarhoş oluyorsan yüksek % li alkol içmen lazım.

Bira veya şarap iç Rakı vodka viski kadar kafa yapmaz birada sarhoş olman çok zor şarapta gene olursun lakin güzel olursun en azından bende böyle oluyor.

Eğer alkol alıp başkana birine yani sağ sola saldıran bi tipsen sana alkol yaramaz böyle insanlar kendini kaybediyor ve zarar veriyor etrafa bazıları yumuşar herkese iyi davranır o yüzden az iç yavaş iç yani bi gece oturup 2 saatte 70 lik bitiriyorsan 50 liği 4-5 saate yay.

Yüzde 14.4 alkol olan şatlardan 5-6 tane içiyorum. Kafa uçuruyor.

• http://www.yedam.org.tr/tedavi-merkezleri/

• İlk ortamında içki içen varsa o ortamı bırakacaksın.Sonra çalışıyorsan evden işe eve gideceksin yoksa onu bırakman sıkıntı olabilir.İleride daha çok başına belaya girebilir bunun için çevreni değiştir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.