Şimdi Ara

Alkol problemim var. İçiyorum, hep kötü durumlara düşüyorum. Alkolü nasıl bırakabilirim? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
37
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • E-e-e esrar , icki, alkol, viski; sen ben, ciplak ve islak, seksi, kuvette sex kuvette sex...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bundan 4 sene önce felan bende günde bi 50lik vodka patlatırdım rahat bu böyle 1.5sene felan gitti hem spora gidip hem alkol alıyordum ilginç zamanlardı sonrasında kendi kendime sıkılıp bıraktım. şimdi ayda yılda bir içerim ama o zamanları hatırladıkça hala hayret ederim nasıl öyle içermişim diye düşünürüm
  • quote:

Orijinalden alıntı: LityumİyonPil

En cok ben içerim. İçerim içerim bana bisey olmazcılar gelmeden

Hocam ben de nefret ederim o tip insanlardan ama uzun süreli ve sürekli kullanımlarda alkol kullanımı şaşırılacak derecede artıyor. Mesela 50 lik tekila ve 4 bira demiş arkadas bu 70 lik rakı kadar alkol demek bu. Tabi ki etki eder hatta sarhoş eder ama alkol kullanım bozukluğu olanlar bu sarhoşluktan mutlu olmayıp kafam iyi olmadı sanabilir, sarhoş olduğunu anlamaz hatta sarhoş olayım diye içerken sızabilir bile. Yani bu insanlar artistlik yapmak için ya da hava atmak için söylemiyor da olabilirler bunları.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wadjet

Kıbrıs’ta yaşıyorum ben de. Malumunuz ucuz burada alkol. İlk içtiğim zamanlarda 3 birayla yamulduğumu bilirim. Ama şimdi her gün içe içe 70’lik viskiyi tek başıma içip, o 3 birayla yaşadığım kafayı yaşayamıyorum. Zamanla sürekli içtikçe eskisi gibi etki etmemeye başlıyor. Alkolsüz de hayat geçmiyor.. Son 2 aydır içtiğim içkilerin şişelerini biriktirmeye başladım merak eden olursa yarın fotoğrafını da koyarım..

Not: Alkol dostunuz değildir..

Yüzde 14.4 alkol olan şartları biliyor musun? Onlar kafayı uçuruyor. Çok kafa yapıyor. Maymun ediyor insanı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 6 Aralık 2017; 12:12:53 >
  • Alkol problemim var. İçiyorum, hep kötü durumlara düşüyorum. Alkolü nasıl bırakabilirim?

• Uuuupppp

• Göle G kullanıcısına yanıt
    Hocam party ice shot yazıyor değil mi üzerinde?

2 tanesi ile maymun oldum yalan yok

• Vallaha her gece deviririm bi jack daniels

Dermişim

• İradesiz misin? İçme bu kadar basit. İçmeyeceğim deyip içmeye devam ediyorsan bu iradesizliğindendir.
  • Wadjet kullanıcısına yanıt
    Görmek isterim hocam

• Para yoksa Alkolde yok bu kadar basittir.

Azaltma olayını sigara gibi deneyin mesela az ve sık için her gün 2 dubleden bi zarar gelmez bence alkol içilecek ve zevk alınacaksa böyle yapılmalo ne o lan her gün bi 50 lik 70 lik içen var çok sakat o.

• Odana bi kamera koy.
    Kapıyı kitle, odada WC varsa şahane yoksa daha da şahane..
    En sevdiğin içkiyi al ve şişenin dibini bul.
    Çakır keyif değil sarhoştum hatırlamıyorum moduna kadar iç..
    Ertesi gün uyandığında kendini izle.
    Tebrikler, içkiyi bıraktınız
  • Bu ne lan mazotçular basmış konuyu
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Blacksea

Hocam party ice shot yazıyor değil mi üzerinde?

2 tanesi ile maymun oldum yalan yok

Yüzde 14.4 shot yazıyor üzerinde kocaman.

Çeşit çeşit aramoları var. Vişne var, limon var. 5-6 tane içince maymun oluyorum. Kafa uçuyor çok fena. Cidden maymun ediyor beni.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 6 Aralık 2017; 16:24:44 >
  • Göle G kullanıcısına yanıt
    Evet 14.4 aynı şeyden bahsediyoruz. Maymun olmaktan tam kastınız nedir bilmiyorum ama, ben iki tanesi ile bildiğiniz sarhoş oluyorum yalan yok. Fakat yerlere yatıp rezil olacak şekilde değil, gayet kendimde ve tatlı, tıkırında bir sarhoşluk.

• quote:

Orijinalden alıntı: -Blacksea

Evet 14.4 aynı şeyden bahsediyoruz. Maymun olmaktan tam kastınız nedir bilmiyorum ama, ben iki tanesi ile bildiğiniz sarhoş oluyorum yalan yok. Fakat yerlere yatıp rezil olacak şekilde değil, gayet kendimde ve tatlı, tıkırında bir sarhoşluk.

Ben 5-6 tane içiyorum o şatlardan. Sen düşün artık nasıl maymun olduğumu. 2 tanesi hafif çakır keyif yapıyor. Sarhoş yapmıyor. 3.'yü içtikten sonra sarhoşluk başlıyor. Ondan sonra daha fazla kafa olmak için 4-5 gidiyorum. Bazen 6 tane içtiğim oluyor. Kendimi kontrol edemiyorum o kadar içince. Maymun oluyorum yani. 3 tane ile bıraksam o hale gelmem. Ama 3 tane ile yetinmiyorum. İçtikçe kafam daha iyi olsun istiyorum, durmuyorum. İçmeye devam ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Göle -- 7 Aralık 2017; 12:6:52 >
  • intotherain1 kullanıcısına yanıt
    Onlara lafım yok hocam.Amcalarımdan eniştelerimden bilirim. Benim lafım ergenlere :)

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.