Şimdi Ara

Aliveingames,Efsanelerligi.(Türkçe yorumlama!) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
62
Cevap
0
Favori
1.563
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • graves trynity çıktı mıçtı sonra gitti onu sattı thornmail aldı iyice sıvadı onun yerine lw alabilirdi
  • quote:

Orijinalden alıntı: PhTx3

TSM Crs maçını izliyorum ben, daha güzel bence.

Ben de şimdi açtım da Westrice atıp Salce'yi mi aldılar takıma biliyor musun? Eğer öyle olduysa bence Curse adına oldukça iyi bir hamle olmuş demektir.
  • ben 30 saniye bakıp çamur gibi oynuyolar diyip kapatmıştım. iyi yapmışım dedim yorumları okuyunca.

quote:

Orijinalden alıntı: Le Parlé

quote:

Ben de şimdi açtım da Westrice atıp Salce'yi mi aldılar takıma biliyor musun? Eğer öyle olduysa bence Curse adına oldukça iyi bir hamle olmuş demektir.

gibi gibi, Westrice şu an içni "yedek" olarak geçiyor da, Elementz için de aynısı olmuştu CLG'de. Ben yine de bir mid oyuncusunu top a koymak yerine aktif top oynayan birinin oyun stilini biraz törpülemenin daha iyi olduğunu düşünüyorum. Ama olsun. İlk maç güzeldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Eylül 2012; 0:00:19 >

• quote:

link veririmisn
  • quote:

ben 30 saniye bakıp çamur gibi oynuyolar diyip kapatmıştım. iyi yapmışım dedim yorumları okuyunca.

Sadece oyunculuk için izleyen mi vardı? Varsa da hata etmiş.Ben şahsen Türkçe yorumlama ve ilk turnuvanın düzeni olsun sunuluşu olsun nasıl gerçekleşeceğini görmek için izledim. Hani sonuçta turnuvanın düzeyi belli.
  • Bir kaç dakika baktım chatteki elemanları gördüm yayının kalitesi de kötüydü zaten kapattım direk.

@arch türkçe yorumlama istiyorsan hwa , tt maçlarını izle.Glandal yorumluyor.Bayanların maçını da o yorumladı gerçi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arch Enemy`

quote:

ben 30 saniye bakıp çamur gibi oynuyolar diyip kapatmıştım. iyi yapmışım dedim yorumları okuyunca.

Sadece oyunculuk için izleyen mi vardı? Varsa da hata etmiş.Ben şahsen Türkçe yorumlama ve ilk turnuvanın düzeni olsun sunuluşu olsun nasıl gerçekleşeceğini görmek için izledim. Hani sonuçta turnuvanın düzeyi belli.

Yorumlamada yorumlama olsa.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ParZ

quote:

quote:

İngilizce streamlerdeki yorumlamaları anlıyor musun? Anlamıyorsan nasıl karşılaştırabilirsin, kulağa daha hoş geliyor diye mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: Fasmodey

quote:

quote:

quote:

İngilizce streamlerdeki yorumlamaları anlıyor musun? Anlamıyorsan nasıl karşılaştırabilirsin, kulağa daha hoş geliyor diye mi?

Onlardaki heyecanı genelde bizim yorumcularımız veremiyor. Oradaki yorumcular sanki anlatmıyorlar da oyunu yaşıyorlar. Bu da İngilizce streamları anlayana da anlamayana da daha çekici kılıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 10 Eylül 2012; 0:20:27 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onlardaki heyecanı genelde bizim yorumcularımız veremiyor. Oradaki yorumcular sanki anlatmıyorlar da oyunu yaşıyorlar.

İngilizce hali de böyle fakat, sen türkçeye aşina olmadığından garipsiyorsun. Yoksa pek bir fark yok.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Anlıyorum dostum. Bir ingiliz gibi anlamıyorum tabii ki ama anlayamadığım bilmediğim kelimeler gelirse en azından yazılışlarını bilebiliyorum öğreniyorum, yani anlayamadığım streamlerden ders çıkarıyorum Çoğunu anlıyorum

edit : sürekli stream izlemeye özen gösteriyorum, zaten altyazısız dublajsız film izleyip anlayan adamım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Two Stroke -- 10 Eylül 2012; 0:26:16 >

• glandal bence süper yorumluyor zaten lol için yorumcu yok cokda iyi yapıyor bence işini kızların turnuvasında bile o kadar pasif bi oyunu bile hareketli yapmaya calıstı yoksa 1 dk izlenmezdi o mac
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Onlardaki heyecanı genelde bizim yorumcularımız veremiyor. Oradaki yorumcular sanki anlatmıyorlar da oyunu yaşıyorlar.

İngilizce hali de böyle fakat, sen türkçeye aşina olmadığından garipsiyorsun. Yoksa pek bir fark yok.

İngilizce streamlarda teamfight esnasında yorumcunun adeta yardırarak nefes almadan 10-15 saniye durmadan konuşması olayın daha hiçbir Türk yorumcuda rastlamadım şahsen.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nauihS -- 10 Eylül 2012; 0:29:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: XxHEROxX

quote:

link veririmisn

http://tr.twitch.tv/tsmtournaments
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

İngilizce streamlarda teamfight esnasında yorumcu adeta yardırarak nefes almadan 10-15 saniye durmadan konuşması olayın daha hiçbir Türk yorumcuda rastlamadım şahsen.

• Ya şaka mısınız ? Yabancı veya Türk olmasıyla alakası yok o kişiyle ilgili, yorumladığı dil ile değil. He sen ne olursa olsun en iyi yorumcu da gelse Türkçe konuştu mu heyecanı kaçıyor diyorsan o senin sempatizanlığındır.

quote:

quote:

quote:

Ben yorumlama hakkında bir şey söylemedim. Ki kötü de bulmadım. Emeğe saygı, canım. Bu yorumlama senin oyun bilginin çok çok altında falan kalıyorsa ve beğenmiyorsan izlememen iyi olmuş zaman kazanmışsın.

• Yorum yapan arkadaş kötü değildi. Sadece o tarz işlerin türkiye de yapılmamasından kaynaklı bir tecrübesizliği vardı. -Bir de bazı detayları çok atladı, mesela, ward konusunda pek konuşmadı benim izlediğim kısımda. 34. dk da ace yemek oyunun bitmesi anlamına gelebilir dedi ki, 2. sıra kuleler dururken o iş biraz zor, özellikle o seviyedeki bir oyunda. 0-5 ace atıp, çift wave bulmaları gerekliydi öyle bir şeyin olması için. inhib alırlar dese iyiydi biraz daha.-
    Oyunculuk için aynısını diyemem. Ben izlediğim maçın zevkli olmasını önemsiyorum. Benim yapmayacağım hataları yaparsa insanlar -ki ben ortalama bir oyuncuyum- o turnuvadan zevk almıyorum.

Sonuç: Güzel organizasyon, ama oyuncuların ve yorumcuların tecrübesiz olduğu belli. Gelişmeleri için biraz olumlu yaklaşmak lazım falan filan.

Edit: İngilizce stream de ne konuşulduğunu cidden anlamıyorsanız, en azından aşağı yukarı çıkaramıyorsanız gidip ingilizce öğrenmeye çalışın onları izlemek yerine. Özellikle pro ya da eski pro oyuncular yorum yaparken, taktikleri inceleyip yorumluyorlar. Bir fight bittikten sonra sakinleşen bir zamanda neden o fightın öyle gittiğini falan açıklıyorlar vs. Bu maçları pek izlemedim, o yüzden bir şey diyemem Türkçe yorum yapan arkadaşa.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Eylül 2012; 1:29:05 >

• quote:

Yorum yapan arkadaş kötü değildi. Sadece o tarz işlerin türkiye de yapılmamasından kaynaklı bir tecrübesizliği vardı. -Bir de bazı detayları çok atladı, mesela, ward konusunda pek konuşmadı benim izlediğim kısımda. 34. dk da ace yemek oyunun bitmesi anlamına gelebilir dedi ki, 2. sıra kuleler dururken o iş biraz zor, özellikle o seviyedeki bir oyunda. 0-5 ace atıp, çift wave bulmaları gerekliydi öyle bir şeyin olması için. inhib alırlar dese iyiydi biraz daha.-
    Oyunculuk için aynısını diyemem. Ben izlediğim maçın zevkli olmasını önemsiyorum. Benim yapmayacağım hataları yaparsa insanlar -ki ben ortalama bir oyuncuyum- o turnuvadan zevk almıyorum.

Sonuç: Güzel organizasyon, ama oyuncuların ve yorumcuların tecrübesiz olduğu belli. Gelişmeleri için biraz olumlu yaklaşmak lazım falan filan.

Edit: İngilizce stream de ne konuşulduğunu cidden anlamıyorsanız, en azından aşağı yukarı çıkaramıyorsanız gidip ingilizce öğrenmeye çalışın onları izlemek yerine. Özellikle pro ya da eski pro oyuncular yorum yaparken, taktikleri inceleyip yorumluyorlar. Bir fight bittikten sonra sakinleşen bir zamanda neden o fightın öyle gittiğini falan açıklıyorlar vs. Bu maçları pek izlemedim, o yüzden bir şey diyemem Türkçe yorum yapan arkadaşa.

Soraka'ya (ilk maçtaki) farmda geride kaldı dedi abi, eyvallah, daha yeniyiz bu konularda ama supportun farm yapmadığını bilmesi gerekirdi "BENCE".

• quote:

Orijinalden alıntı: Sciuridae
    Soraka'ya (ilk maçtaki) farmda geride kaldı dedi abi, eyvallah, daha yeniyiz bu konularda ama supportun farm yapmadığını bilmesi gerekirdi "BENCE".

Kesinlikle katılıyorum, ancak hiç bir şey bilmiyor huehuehue demenin kimseye yararı yok. Sadece oyun seviyesi olarak Türkiye de "pro" olmak isteyen takımların çoğu kötü oynuyor. Organizasyon yapalım, diyen insanların da çoğu organizasyon yapmayı bilmiyor. Bunların gelişmesi için en azından kaliteli bir şeyler yapmak isteyen insanlara saygı göstermek, "çok beğenmedik ama, bir daha ki sefere daha iyisini yaparsınız umarım" demek gerek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PhTx3 -- 10 Eylül 2012; 15:52:32 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Sciuridae

Kesinlikle katılıyorum, ancak hiç bir şey bilmiyor huehuehue demenin kimseye yararı yok. Sadece oyun seviyesi olarak Türkiye de "pro" olmak isteyen takımların çoğu kötü oynuyor. Organizasyon yapalım, diyen insanların da çoğu organizasyon yapmayı bilmiyor. Bunların gelişmesi için en azından kaliteli bir şeyler yapmak isteyen insanlara saygı göstermek, "çok beğenmedik ama, bir daha ki sefere daha iyisini yaparsınız umarım" demek gerek.

Organizasyon, ilk için iyiydi, fakat vasatın üstü de değildi. Stream yapılan bilgisayar sanırım iyi değildi, v-sync yoktu, bilgisayar kaynaklı "kasılmalar" mevcuttu. Medium ayarlardaydı. Bu da göz zevkini bozdu. Çok pause yapıldı ikinci olarak. İkinci maçta zaten Soraka QQ çekti gitti, madem bir zemin hazırlamak için turnuva yapılıyor, her şey hazır olmalıydı takım konusunda. (Kimse random 4fun demesin, millet quit çektiğinde fun mun kalmıyor ortada). Ayrıca son cümlen çok mantıklı fakat turnuvaları bu tür firmalar yapınca vasat üstü olmuyor maalesef. Her tarafı reklamlarla dolu, casterlerin ward ve skill isimlerinden başka pek bir anlatma yeteneği yok (hoş, ward da çok konuşulmadı ya, sadece ikinci maçta mor takım biraz fazla ward koymuş, onu dedi) daha en azından bilmeyen arkadaşlarımız için dragonun ve baronun çıkış sürelerini koyacak yer bile yok, anlatan kişiler de bundan hiç bahsetmedi. Maç başında spelleri görünmesin diye kapatmanın mantığını da anlamış değilim zaten. Oradaki bayan (Hatice idi sanırım) her maç sonu ikide bir fan pagesinin (ekler Türkçe okunuşuna göre) reklamını yapıyor, sıkıyor, bunaltıyor, keyif alamıyoruz. Eğlenmek için de chatte muhabbet ediyoruz, laf yemeyen kalmıyor. Büyük turnuvalarda kendileri yapıyorlar bunları (bir Amerika değil burası, doğru) ((ikide bir küfür eden barzolardan bahsetmiyorum)). Anlatan kişiler 5 dakikada bir chate bakmaktan maçın en az yüzde otuzunu kös kös, 35. dakikada hala toptan çıkmamış hanımların minion kapışmalarını izliyoruz.

Sonuç, en iyi ulusal turnuva karşılaştırmasını görmek için GameX'i beklemek gerek. (oyuncuları değil, casterleri ve stream kalitesi gibi şeyleri)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saf köylü -- 10 Eylül 2012; 17:37:01 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.