Şimdi Ara

Alışveriş sitelerinde ürün yerine siteyi öven tipler !!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
135
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Alışveriş sitelerinde bu tip yorum atanları gördükçe çıldırıyorum artık . Mesela bir ürün var . Sitede teknik detayına çok yer verilmemiş, başka sitede de bilgi bulamıyosun veya alacağın ürünün fanı sesli mi sessiz mi bilmiyosun, yorumlara bakıyorum belki yazan vardır diye, ya tüm yorumlar alışveriş sitesini övmüş . Güvenli site diyenler bile var ya Ürün ile ilgili bir şey yazan yok! İşte "tşkler hb hızlı kargo" "bugün sipariş verdim yarın geldi çok hızlı tşk." "çok iyi kutulanmış hb gerçekten çok iyi hızlı kargoda cabası" "tşkler hb bu fiyata güzel ürün hızlı kargo" "ürün çok hızlı geldi çok şaşırdım kutu çok sağlam tşk." "hızlı kargo hızlı kargo hızlı kargo"

Yahu yeter artık bunu yapan varsa yapmasın kardeşim . Yorumlarda ürünü anlatacaksın eksik yanlarını söyleyeceksin güzel yanlarını söyleyeceksin . Sitede belirtilmeyen teknik bir detayını anlatacaksın . Banane sitenin hızlı kargosundan, güvenirliğinden . Yorumlar kısmı ürün hakkında fikirlerinizi belirtmeniz içindir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Athlon 840 Kaveri -- 21 Temmuz 2017; 15:2:14 >

• Kıyamam

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alışveriş sitelerinde ürün yerine siteyi öven tipler !!
  • Tamam da dediğiniz site zaten kötü yorumları yayınlamıyor ve siliyor. Sitenin ne mal olduğu bu hareketinden belli.

Hepsiburada ki bütün yorumlar sahte.

En son o siteden şampuan aldım sahte çıktı.

Ürünün resmi distrübütörüne mesaj attım onaylattım üstelik.Hepsiburada gibi sitelere ürün tedarik etmediklerini söylediler.

Bir daha da bir şey almam o siteden.

Edit:Üstelik ürünün satıcısı Hepsiburadanın kendisi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D50B08F8B -- 21 Temmuz 2017; 15:58:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vega

Tamam da dediğiniz site zaten kötü yorumları yayınlamıyor ve siliyor. Sitenin ne mal olduğu bu hareketinden belli.

Hepsiburada ki bütün yorumlar sahte.

En son o siteden şampuan aldım sahte çıktı.

Ürünün resmi distrübütörüne mesaj attım onaylattım üstelik.Hepsiburada gibi sitelere ürün tedarik etmediklerini söylediler.

Bir daha da bir şey almam o siteden.

Diğer sitelerde de genel olarak durum aynı . Hb'nin kötü yorumları sildiğini bilmiyordum ama az çok tahmin ediyodum yapıyolardır diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.