Şimdi Ara

Alistar W+Q Combo

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
21.678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaş bu comboyu bi türlü her seferinde yapamıyorum. 15 kere denediysem 5 kere yapabildim. 250 latency var acaba ondanmı olmuyor
    tam olarak nasıl yapılıyor bu combo :D

• Q+W daha etkili olur.Q ile adamı uçurursun arkasına geçer w ile arkadaşlarının veya kulenin yanına ittirirsin.w+q da w ile ittirip bir adım atıp q ile havaya uçurabilirsin.
  • Q range 400 falan olmazı lazım yada 300 bilmiyorum sen W vurduğunda projectile hızına(rakibin geriye uçuş hızı) böleceksin 300ü sonra okadar saniyede basman gerekecek.. matematiksel boyutu budur..
  • quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Q+W daha etkili olur.Q ile adamı uçurursun arkasına geçer w ile arkadaşlarının veya kulenin yanına ittirirsin.w+q da w ile ittirip bir adım atıp q ile havaya uçurabilirsin.

O zor olduğu için.Direk W-Q yaparak ve arkadaşlarının sürekliliği ile daha çabuk kesebilirsin.
    W-Q hemen hızlıca yapmaslısın işte lagdan olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lugi@

quote:

Orijinalden alıntı: MangekyouSharingan

Q+W daha etkili olur.Q ile adamı uçurursun arkasına geçer w ile arkadaşlarının veya kulenin yanına ittirirsin.w+q da w ile ittirip bir adım atıp q ile havaya uçurabilirsin.

O zor olduğu için.Direk W-Q yaparak ve arkadaşlarının sürekliliği ile daha çabuk kesebilirsin.
    W-Q hemen hızlıca yapmaslısın işte lagdan olabilir.

Top solo kasarken q+w daha çok işime yarıyor kule sayesinde kill alabiliyorum veya rakibi flash kullanmaya zorluyorum ama teamfightlarda yapılabilirse w-q daha etkili olur tabi.
  • 250 ms le yapman zor
  • Anında bastımı oluyordu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    AD Darius
    13 yıl önce açıldı
    Lee Sin Combo'ları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Alişıtar adama doğru uçtuğunda tam yoldayken Q ya basınca oluyor
  • Şu şekildede olabilir, w ile adam geri gittiğinde flash ile oraya gidip q basarsın yada mov speedine güveniyorsan oraya yürürsün q basarsın.
  • adam w rangesinin biraz içinde olcak
  • tamamen yetenekle alakalı bence oyunu bırakmalısın.
  • Açıkçası 2. oynadığımda gayet rahat yapabilmiştim ben W+Q. O kadar zor falan da değil yani, kafayı atınca Q basıyosun. Latency yüzündendir büyük ihtimal, o kadar beceriksiz olunmamalı. -W basıp Q spamlesende olur bence.-
  • custom game e gir. Cdr manaregen kas saatlerce dene sonra bunun sorularak ögrenilemeyecegini farket. o zaman bu konu kapanır.

Bir çin atasözü derki ; okursam unuturum, görürsem anımsarım , yaparsam öğrenirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi delgado101 -- 22 Ağustos 2011; 19:15:19 >
  • bunu yapamayan malz kombosunuda yapamadı.
  • Ben en fazla 3 kez oynamışımdır 2 kez denedim bu komboyu.Yapamadım oynamadım.
  • Latency den sanırım.tepkime süresi geç zaten bir de o combo için hızlı olunmalı olmuyor yani arada oluyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: ReverdyFromLoL

adam w rangesinin biraz içinde olcak

+1
  • w yle giderken q ya basıp duracan
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Fang

w yle giderken q ya basıp duracan

bu kadar basit ama sakın w+q yapıcam diye w attıktan sonra q yu ıskalama adam ucar gider ve sana all chatten Ty yazar ozaman cok kötü şeyler olur
  • Ben çok ender yapıyorum o comboyu. Çok riskli bir hareket. 5 kişinin kovaladığı adamı stunlayım derken daha uzağa atmayın. Flash+Ghost alınca zaten yetişebiliyor olmanız lazım Q için.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.