Şimdi Ara

Alıp ta nerflenince pişman olmak.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çok OP olanlar nerf yenince gold boşa gidiyor gibi oluyor olduğu için hangi champ'i alsam bilemiyorum. Free Week'de Kerrigan ile çok iyi oynadım, onu alasım var ama 7K da çöp olur mu bilemiyorum. Mesela Stitches da tankdı, şimdi ne olduğu belli değil sıfır dps resmen. Parayı biriktirip Joanna veya Kael mi alsam bilemedim. Malf oynamaya çalıştım yapamadım onu da.

• Aslında şöyle düşün gün gelecek o herolar tekrar girecekler metaya. Malfuriona uğraş bence biraz çünkü çok bufflanmış yeni metada bir kaç ay banko malfurion
  • quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

Aslında şöyle düşün gün gelecek o herolar tekrar girecekler metaya. Malfuriona uğraş bence biraz çünkü çok bufflanmış yeni metada bir kaç ay banko malfurion

Oyunlarda support olmaya bayılırım, battlefield, team fortress gibi. Ama Malf versusda resmen çerez gibi yeniyor hemencecik. Free Week'lerde şimdi Support oynayayım şuan Tyrande var onu deneyebilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Artizt

quote:

Orijinalden alıntı: BangFish

Aslında şöyle düşün gün gelecek o herolar tekrar girecekler metaya. Malfuriona uğraş bence biraz çünkü çok bufflanmış yeni metada bir kaç ay banko malfurion

Oyunlarda support olmaya bayılırım, battlefield, team fortress gibi. Ama Malf versusda resmen çerez gibi yeniyor hemencecik. Free Week'lerde şimdi Support oynayayım şuan Tyrande var onu deneyebilirim.

Malf 10 levelden sonra adam öldürtmüyor öyle deme Ayrıca bufflandı yeni metada dene derim yarından itibaren win ratesinde büyük bir değişlik göreceğiz

• Brightwing e fena tecavüz etmişler ... :/
  • Kapali betada Diabloyu almistim 7K'ya oynamasini zevkli bulmustum, şimdi çöpe gitti diye üzülüyor gibiyim. 10K var simdi yine Jaina alacağım galiba bi yandan da Zagara düşünüyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shindorei

Brightwing e fena tecavüz etmişler ... :/

Bakalım MF deniyeceğiz bright metası geride kaldı gibi gözüküyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.