Şimdi Ara

alıp kitleyenlere yok mu çare?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
220
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Abi bi oyun zevkimiz var girip oynayalım diyoruz adinin biri girip kitliyo. Weste geçmiştim bu yüzden geri arkadaşlarım burda diye geldim resmen pişman ediyorlar adamı.
    Bugün bu 3. Çıkışım cidden yeter! Oyundan hiç bu kadar soğumamıştım. Ne yüzsüzlükdür bu biri açıklasın bana, banane ben giderim deyip alıp kitlemenin mantığı nedir? Bir insan bundan nasıl zevk alabilir ya?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sende kilitle, hesap çıkartırken Fizz'le sup yapıp taşıdığım oluyordu nerften önce
  • dodgela

oyun dodgelamanın zarardan çok yararı var buna emin olabilirsin ben plattan diaya sadece takımdaki adamların historylerine bakarak çıkmıştım ağır troll feeder yada elo boost tipli biri varsa dodgeluyodum kdaları düzgün w/l oranı düzgün insanlar varsa oynuyodum oyunumu büyük oranda da kazanıyoduk.

oyun dodgeladığında mmr düşmediğinden ne biliyim promotedan düşsen bile bi win +28 falan veriyo tekrar çıkıyosun her türlü lose almaktan iyidir

dodge candır.
  • Sende onun gittiği yere hero al , arındır ve berrak zihin al , sana oyun kazandıranın q de ve feedle.Emin ol çok deli stres atıcaksın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilkkan03 -- 30 Nisan 2015; 16:22:26 >
  • Bende Supp kalsa bile her türlü farmdan bir haber adc ye denk geldiğim için farm yapıp supp Annie kasıp oyun taşıyorum. Son 4 dereceli maçım Supp Annie 4 Win 0 lose
  • suç sende westten dönmeseydin
  • Arkadaşın weste gelmeliydi

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilkkan03

Sende onun gittiği yere hero al , arındır ve berrak zihin al , sana oyun kazandıranın q de ve feedle.Emin ol çok deli stres atıcaksın.

Anlik zevk sonrasi pismanlik

• Banada çok geldi kalan support oluyor onuda alınca takımı taşıyamıyorum zaten pre girdiğim bi arkadaş oluyor havaya kaldırma kışkırtma vb comboluk hero alıp hem kazanıyoruz hemde eğleniyoruz

• IRONCLAD kullanıcısına yanıt
    yok
    edit: eksiler burdan

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Haruna Rei -- 30 Nisan 2015; 19:13:53 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.