Bildirim
Alınır mı?Lütfen cevap verin..

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
LPG var mı? -
O paraya,bu kalitede daha üst model bir araba var mı?Var olduğunu düşünüyorsanız onu alın.
Seat sağlam arabadır,bir şey olmaz.
Ama siz uzun süre kullanırım diyorsanız (5 sene ve üstü),
-Ya kredi yoluyla sıfır km (mesela Hyundai Accent) alın,
-Ya kredi yoluyla daha üst model yılında araç bakın,
-Ya da yine üst model,Fiat Albea-Palio,Grande Punto gibi araçlara bakın. -
yok
quote:
Orjinalden alıntı: kadango
LPG var mı?
-
Merhaba arkadaşım. Fabrika kodu olan 1M tipi 2000 model SEAT Toledo 1.6 Signum sahibiydim. 3 yıl kullandım sonra yine bir SEAT Toledo aldım (1.6 16V Signo) ve onu da 5 yıl kullandım. 2000 modeller BELÇİKA üretimidir ve VW BORA ile Brüksel/Belçika'daki VW fabrikasında üretilmiştir. Kasası, kaportası, özellikle döşemesi ve genel olarak aracın tümü Martorell/İspanya'da üretilen 2003-2005 arası SEAT Toledo'lardan daha kaliteliydi.
Aracınızdaki motor 1.6 8V 100HP veya 1.8 20V 125 HP, en çok satılan modeller bunlardır, bir de 1.9 TDI 105 HP de belirli bir sayıda alıcı bulmuştur. Yapı tarzı olarak VW'den farksızdır, 500 litre bağaj hacmi ve 195 tabanlı lastiği ile uzun yolda çok rahat bir seyahat sağlar. LPG uyumu mükemmeldir, serviste de kolayca Cruise Control (Hız Sabitleyici) takılabilir (250 TL), gaz pedalı da gaz kelebeğine halatla bağlı, aracın iç döşemesi ve koltuklar kadifedir. Sıkıntısı ise iç kapı kollarının soyulması ancak serviste soyulmayanları ile değiştirebilirsiniz. Çok sağlam bir eksoz yapısı var, paslanmaz ve uzun ömürlüdür.
LPG takarsanız (her iki benzinli motor tipide mükemmel uyum sağlar) çok az yakıt tüketen ve randımanlı, verimli bir motor yapısına kavuşursunuz. Yapmanız gereken 9 yıldan sonra:
1. Değişmemişse trigger kayışını değiştirmek.
2. Değişmemişse fren hidoliğini yenilemek.
3. Vites kutusu yağını tamamlamak.
4. Araca genel bir tam bakım yaptırmak (bujiler, tüm filtreler, fren balataları, boğaz kelebeği temizliği vb.)
5. Amortisörlerin kontrolü, klima gazı tamamlaması, hidrolik direksiyon sisteminin kontrolü.
Zevkle ve mutlulukla bindiğim çok güzel bir otomobil. İki defa olmak üzere toplam 8 yıl bindim ve hiç pişman olmadı. 2008'de de çok iyi bir fiyatla satıp (22.000 TL) imzamdaki aracıma kavuştum.
Şimdiden hayırlı olsun
Selamlar ve sevgiler,
Taner Göde
2003 model SEAT Toledo 1.6 16V Signo (motorda Landi-Renzo marka sıralı sistem LPG takılmış vaziyette, resim 2007'de çekildi)
-
ARABA ÇOK KALİTELİ OLMASINA RAĞMEN 9 SENELİK BİR MAKİNA NE KADAR İYİDE OLSA BİRÇOK YERİ PAS VE KARINCALANMA OLMUŞTUR VE OLMAKTADIR ALTIN KURAL GEREKİRSE KREDİYE GİRİLİP HAS YAKIT KULLANAN DİZEL VEYA BENZİNLİ DAHA YENİ BİR MODEL ALMAN ŞEKLİNDE OLACAK.ENİŞTEMDE AYNI ARABANIN HACBACK OLANI VAR 2004 MODEL ŞAHANE 99000 KMDE AMA ALDIĞINA PİŞMAN OLDU 2.EL PİYASASI HİÇ OLMAYAN BİR ARABA KARAR SENİN BEN ALMA DERİM..
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X