Bildirim
ALINIR => LUMİA 820 ARKA KAPAK
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Konunun Etiketleri
Giriş
-
Hala aktif. Takas yapmak isteyenler bende siyah var. ______________________________
Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
-
Konu sahibi rahatsız olmaz ise hem konuyu hortlatmak hemde başka seçenekler eklemek adına bende diyorum ki; bende de Kırmızı kapak var Sarı kapak arıyorum takas yapmak isteyen varsa memnuniyetle. -
Ben sorunu şöyle çözdüm.
http://www.aliexpress.com/item/Candy-Color-Original-Genuine-Back-Case-Cover-for-Nokia-Lumia-820-Battery-Housing-Door-w-Packaging/1327836727.html
Bunun gibi bir satıcıdan almıştım wiriless'siz kapak. Gayet memnunum. Yarı yarıya ucuz oluyor.______________________________
-
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, ürün orijinal değil mi birde kargo ücreti nedir acaba?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: esTFyz
Bilgilendirme için çok teşekkür ederim, ürün orijinal değil mi birde kargo ücreti nedir acaba?
Free shiping sanırım yani bedava kargo otjinallik konusunda emin değilim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >______________________________
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X