Şimdi Ara

ALINIK YADA KIRALIK 8800,4850,9600 veya DENGI; ANKARA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
312
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beni bir müddet idare edecek 9600GT, 8800GT veya 4850 dengi ekran kartı arıyorum arkadaşlar, kiralamak isteyen olursa ona da açığım. Ankara içi düşünüyorum, fatura-garanti ve kutu içeriği olsun istiyorum.

Verebileceğim fiyatları yazıyorum (ufak pazarlık olabilir, duruma göre):

9600GT için, marka ve modeline göre 125-140 arası;
    8800GT için, marka ve modeline göre 160-190 arası;
    4850 için, marka ve modeline göre 225-250 arası;

Sonic, AMP! ve Top Edition modelleri tercih edilir, bu modeller için fiyat pazarlığı mevcuttur

ve kiralamak için ise marka ve modeline göre aylığı 15-20 ytl civarı birşey düşünüyorum, gerekli güveni sağlarım Olur ya yaz tatiline 1.5-2 ay gidecek olanlar için bir fırsat olabilir gibi geliyor.

Bu kartlara yakın kartları da değerlendirebilirim.

Teşekkürler, saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hserdark -- 26 Haziran 2008; 9:52:50 >

• Bakıyorum yeni kartların büyüsüne kapılıp ultrayı satınca ekran kartı telaşına düşülmüş. Ultradan sonra kesecek mi seni bunlar?

İstediğin kartlar bende olsa dükkan senin.

İnşallah kısa sürede bulursun

Hayırlı alışverişler.
  • Teşekkürler Emre hocam.
    Yeni kartların güzel soğutmalıları bir gelsin, GTX280'lerin fiyatı biraz düşsün o zaman üst model alacağım. Bir de biliyorsun şu aralar CoD4'ten başka birşey oynamıyorum, onu da az oynuyorum, idare edeyim 1-2 ay diyorum.
  • mükemmelsin bu kiralık olayı çok güzel olmuş ama bence 1 ayda 20 ytl az olmuş 1 ayda o kartın değeri 40 ytl düşer
    mükemmelsin tekrar ilanına bayıldım
  • 1 ayda 40 lira düşerse yandık, kiralıkta havadan para gelecek, değer kaybını telafi edecek, güzel bir fırsat aslında
  • kiralamak cok zekice. Tatile cıkacak olanlar kartını yatıracakları yerde 20-30 yTL ye kiralayabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK 6700 XT veya muadili
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.