Şimdi Ara

ALINIK XIM Edge & Xim3

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
707
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Bursa
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    S.a arkadaşlar yakın zamanda Xbox 360 için XIM Edge yada Xim3 almayı planlıyorum.
    Elinde olupta satmak isteyen arkadaşlar varsa pm yoluyla ulaşabilirler ise sevinirim.

ALINIK XIM Edge & Xim3

Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Andd_games kullanıcısına yanıt
    Bulursan banada haber ver, ben baya aradım ama bulamadım

Amerika fiyatı kargo + ürün 135 Dolar ama Güvenip alamıyor insan
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Bulursan banada haber ver, ben baya aradım ama bulamadım

Amerika fiyatı kargo + ürün 135 Dolar ama Güvenip alamıyor insan

Valla bu gidisle bende amerikadan alicam yapcak bisey yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Andd_games kullanıcısına yanıt
    Burda bulsanda 300'den aşağı satanı bulamazsın yani simsarlara bakarsak :) 135 dolar 250 tl falan yapar düşün halini

Bu arada bi ara forumda birisi eagle eye satıyordu güvenip alamadım yani alete güvenip alamadım ama alan arkadaş memnunmuş onuda tavsiye ederim incelemeleri falan okudum orta bir cihazmış daha düşük maliyeti olur sana hem TR'dede satılıyordu bir kaç yerde. Xim3 modelini pek düşünme derim sana zaten satıştan kalktı xim edge çok daha üstün performans sunuyor v.s v.s :)

umarım bulursun bu arada alıp kullanıp yorumlarını paylaşırsan sevinirim açıkcası türkiyede kaynak bulamadım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sterilmikrop

Burda bulsanda 300'den aşağı satanı bulamazsın yani simsarlara bakarsak :) 135 dolar 250 tl falan yapar düşün halini

Bu arada bi ara forumda birisi eagle eye satıyordu güvenip alamadım yani alete güvenip alamadım ama alan arkadaş memnunmuş onuda tavsiye ederim incelemeleri falan okudum orta bir cihazmış daha düşük maliyeti olur sana hem TR'dede satılıyordu bir kaç yerde. Xim3 modelini pek düşünme derim sana zaten satıştan kalktı xim edge çok daha üstün performans sunuyor v.s v.s :)

umarım bulursun bu arada alıp kullanıp yorumlarını paylaşırsan sevinirim açıkcası türkiyede kaynak bulamadım

Dedigine bende baktim bir model daha vardi hatta cin sitelernde satiliyor ama bakalim olmadi sifir alicam dedign gibi hem sifir hemde burdaki simsarlara gore daha ucuz :) alirsam haber ederim kullanan arkadasim var ama baya memnun bnde ondan almaya karar verdim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben Amerika'daki bir arkadaşa aldırttım. Ama yanında kablolu gamepad aldırtmayı akıl edemedim. Buralarda bulurum dedim de Türkiye'de sadece dandini yan sanayi kablolu kollar veya sahte Microsoft kollar varmış, bilemedim. Forumda da alınık ilanları sallayan yok zaten. Artık orjinal kolu mecbur yurt dışından söyleyeceğiz. Tabi önerebileceğiniz başka çözüm varsa duymaya hazırım. @Andd_games @Sterilmikrop
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Hocam yurt dışından kablolu game pad'ler 15 20 sterlin sahibindende muhakkak vardır gamepad
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Alınık Cronusmax Plus
    geçen yıl açıldı
    Alınık Razer Blackwidow Elite
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Malesef. Tüm yerli internetten satış sitelerinden baktım. Satan yok. Hatta bir tanesinde orijinal olduğu vesaire yazıyordu. Fiyatı da 80 küsür lira falandı. Hani öyle ucuz mal olsa inanmazdım bile. Neyse siparişi verdik, sahte çıktı tabi. Hemen iade yaptım. Sonra da ilan yayından kalktı zaten.(20 tane daha olmasına rağmen)

Yurt dışından sipariş seçeneği de astar bezinden pahalı oluyor. Kargo masrafı kolun fiyatından yüksek oluyor. Amazon'u baz alarak konuşuyorum bu arada. Diğer sitelere pek güvenim yok açıkçası. Önerdiğiniz çözüm nedir, tam olarak?
  • OsbourneReynolds kullanıcısına yanıt
    Valla hocam Shopto.net te olmaıs lazım benm kullandığım site

bunun haricinde dealextreme var orjinalse yazıyor değilse zaten çin malı çünkü bu cihazlarda muhakkak olması lazım

en kötü ihtimal D&R'da Razer BF3 limited edition kablolu var 120 tl civarında onu al bence çok şekil bir şey :D normaldede kullanabilirsin
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.