Şimdi Ara

Alınik Xiaomi Mi 8 SE 6/64

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
533
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Alınik Xiaomi Mi 8 SE 6/64 arıyorum..
    pm bekliyorum.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Halen Aranıyor,
    BootLoader açık olması lazım,
    Fiyat aralığım 1600-1750 tl aralığıdır. incelemelerin doğrultusunda Ankara dışında pek çok satıcıda bu fiyat aralığında . Acaba Ankaraya girişte bir vergimi alınıyor. :)
    REFERANSLARIM :Meke(NUC10i7)-MrBeyaz(asus un65h)-hkodroidc2(ipx)-EnemyHunter(iphone6s+)-DODANLI(iphone X Kılıf)-Adoni(AppleTV4)-Serenity(Redmi4Prime)-heisenberg_76-Ordan Geçenbay-musakilic(sony ps3)-ASAP Rocky-mehmetthakann-adoni-Hicks-satlikgozyasi-imuratk-garuda-Sararmen-borgacik-Reobig-UzunERdem-mcx-enclave-ERGENEKON-Krypthone-erkahn
  • Hocam merhaba ben de 8 SE bakıyorum ama gördüğüm fiyat hep 1.999 TL siz Ankara dışında 1.600 TL ye nerde buldunuz kilidi açık bu fiyata bulursanız 1 tane de ben alırım

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • messut34 M kullanıcısına yanıt

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi efebora06 -- 28 Kasım 2018; 14:49:10 >
    REFERANSLARIM :Meke(NUC10i7)-MrBeyaz(asus un65h)-hkodroidc2(ipx)-EnemyHunter(iphone6s+)-DODANLI(iphone X Kılıf)-Adoni(AppleTV4)-Serenity(Redmi4Prime)-heisenberg_76-Ordan Geçenbay-musakilic(sony ps3)-ASAP Rocky-mehmetthakann-adoni-Hicks-satlikgozyasi-imuratk-garuda-Sararmen-borgacik-Reobig-UzunERdem-mcx-enclave-ERGENEKON-Krypthone-erkahn
  • Cihaz alınmıştır, tskkrler.. biraz süre uzadi ama :))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    XİAOMİ Mİ 12 8/256 SATILDI
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.