Şimdi Ara

ALINIK XEON E3-1200 serisi (i5-4670K ile takas)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
966
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Intel #Diğer AMD / Intel #Intel Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık Anakart/CPU #İşlemci
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir.
    1
    1 ALINIK XEON E3-1200 serisi (i5-4670K ile takas)
    Arkadaşlar merhaba,

Geçen hafta sıfır olarak aldığım i5-4670K işlemciyi Xeon E3-1200 serisi işlemci ile takaslamak istiyorum. işlemci modeline göre üzerine para verilebilir/alınabilir.
    İlgilenen arkadaşlar p.m. olarak benimle irtibata geçebilir. Teşekkürler.
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 24 Aralık 2015 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Sürat Kargo İlan Durum : Satışa Açık

• LGA 1150 sevdası kısa sürdü herhalde
    Aradığın işlemciden ( e3-1270 V2 ) kullanıyorum.
    Muhteşem ötesi bir işlemci olmakla beraber sadece 69 watt tdp sahip ve güç tüketimi 50 watt sadece
    Performans olarak mı 3770 den kalır yanı yok.
    İyi alışlar dostum. İnşallah bulursun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berdush42 -- 24 Aralık 2013; 18:12:41 >
  • berdush42 kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle:) 1150pin'de güçlü işlemci göremedim. Ancak xeonlar biraz daha güçlü ama 4 makine aynı anda çalıştırdığım zaman işlemci tavana vuruyor vmware'de:)
    bu da bana gelmez:) Zaten LGA2011'de iken (iki hafta öncesine kadar) xeon e5 serisi kullanıyordum ve işlemci harika performanslıydı...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Innvisible -- 18 Ocak 2014; 11:22:31 >
  • bende de xeon e3-1240v2 var. harika işlemci. tüm komut setleri olduğundan tüm uygulamaları mis gibi çalıştırıyor, tüm denemek istediğim assembler programları xeon e3-1240v2 işlemci ile çalıştırdım. xeon e3 serisi az elektrik harcıyor. bu forumda CrySiS_04 nickli arkadaş xeon işlemcileri getiriyor..
  • evet xeonlar ciddi anlamda performanslı:) o arkadaşla görüşüyorum elinde yok, getirirse alacağım inş.:) teşekkürler.
  • bendede e3 1240v2 var max 69 watt, tüm sistem yük altında 190 watt elektirik tüketimi var, sadece tek başına AMD FX X8 9370 220watt ne işlemci ama...

kapıştırmak lazım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramonelibo -- 8 Mart 2014; 13:41:40 >
  • ramonelibo kullanıcısına yanıt
    o da guzel islemci.. bu arada sistemin elektrik tuketimini nereden gorebiliyoruz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Innvisible kullanıcısına yanıt
    elektirik prizine takılan wat ölçer aldım onunla anlık, saat, günlük gibi zamanlarda ölçüm yapabiliyorum.

elektirik faturası canımı sıkmıştı evde hangi cihaz daha çok elektirik harcıyor onu öğrenmek için almıştım.

bu arada aklınızda bulunsun prize takılı ama kullanmadığınız cihazlar varsa fişten çekin bazıları ciddi tüketim yapıyor...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ramonelibo -- 11 Mart 2014; 11:47:53 >
  • ramonelibo kullanıcısına yanıt
    Bunu benim de yapmam lazım, bana da çok elektrik faturası geliyor. Bilgisayar iç kapanmıyor, haftada bir belki reset...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.