Satıldı! Bu ürün DH Forum dışına satılmış ve ilan pasifleştirilmiştir. Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 SATILIK/TAKASLIK HARİCİ VE DAHİLİ DİSKLER. Satın Al 3 Ocak 2017 13:35 1 1 SATILIK/TAKASLIK HARİCİ VE DAHİLİ DİSKLER. Merhaba arkadaşlar,halihazırda kullandığım dahili ve harici disklerimi satıyorum. bir süredir kullanmıyorum. fazlalık durumdalar. Nakit ihtiyacım olduğu için de değerlendirmek istedim. ürünleri hd tune ve hdd sentinel programı ile test ettim. siz de test edebilirsiniz. 2TB Seagate DAHİLİ ST2000DM001-1CH164 temiz ve sorunsuz. 150TL1TB Silicon Power HARİCİ USB 3.0 gayet hızlı bir ürün. 130TL1TB SAMSUNG M3 PORTABLE USB 3.0 bu cihaz gayet iyi durumda. 130TLdiskleri genel olarak film ve veri yedekleme için kullandım. ürünler, 24 saat cihazlara takılı, açık bir şekilde zorlanarak kullanılmamıştır.ÜRÜNLERİN GARANTİLERİ MEVCUT AMA FATURA VS. MAALESEF ELİMDE DEĞİL. UFAK BİR PAZARLIK PAYI MEVCUT.hayırlı alışverişler.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Ocak 2018 Satıldığı Şehir : İstanbul Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : MNG Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (Brucedeluxe için REFERANS İLANI) ST4000MD-000 SATILIK/TAKASLIK HARİCİ VE DAHİLİ DİSKLER. SATILIK Hynix 4GB 1600Mhz PC3-12800s-11-11-F3 Notebook Ram SATILIK - 4TB Seagate Desktop dahili HDD 350TL