Şimdi Ara

ALINIK XBOX SOĞUTUCU FAN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
683
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kırıkkale
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    slms arkadaşlar xbox'ım için soğutucu fan arıyorum. İlk tercihim beyaz renktir. teklifler değerlendirilir. Tşklr...

• Sahip oldugunuz xbox jasper ama kartlidir 3 kirmizi isik gormez . Sogutucu gibi 3.parti firmalarin urettigi aparatlari kullanmayin
  • quote:

Orijinalden alıntı: phantom_coal

Sahip oldugunuz xbox jasper ama kartlidir 3 kirmizi isik gormez . Sogutucu gibi 3.parti firmalarin urettigi aparatlari kullanmayin

tşklr
  • 45 tlye satıyorum full kasa altı kaplıyor herhangi bir sirkülasyon engelliyici görevi bulunmamakta
  • quote:

Orijinalden alıntı: hal_darksider

45 tlye satıyorum full kasa altı kaplıyor herhangi bir sirkülasyon engelliyici görevi bulunmamakta

Kusura bakmayın ama Sıfırı 40-45 Tl den satılıyor zaten... (IrmarkToysland)
  • quote:

45 tlye satıyorum full kasa altı kaplıyor herhangi bir sirkülasyon engelliyici görevi bulunmamakta

kardeş yanlış anlamada sen herkezin fiyatına b.k atıyosun ama kendi verdiğin fiyatalara hiç bakmıyosun
  • benim sattığım kıytırık çin malı değil gardaşşş

problemin varsa gelir mesaj atarsın mahalle ağzı yakışmaz erkek adama
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

benim sattığım kıytırık çin malı değil gardaşşş

mahalle ağzı yakışmaz diyorsun ozaman ilk türkçe konuşmayı öğren gardaşşş değil kardeş denir ozaman siz erkek adam olmuyorsunuz . tartışmada artık burada bitsin .
  • quote:

Orijinalden alıntı: ardacicek

quote:

benim sattığım kıytırık çin malı değil gardaşşş

mahalle ağzı yakışmaz diyorsun ozaman ilk türkçe konuşmayı öğren gardaşşş değil kardeş denir ozaman siz erkek adam olmuyorsunuz . tartışmada artık burada bitsin .

Has türkcede kardeş diye bir şey yok,ama kıytrık olmamış kalitesiz denebilirdi ama o zaman etkili olmazdı
  • Makinanın içine fan taktırabilirsin. Ben öyle yaptım yaklaşık 6 ay önce, önceden yanıyordu oyunlarda şimdi fazla ısınmıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: aykut123

slms arkadaşlar xbox'ım için soğutucu fan arıyorum. İlk tercihim beyaz renktir. teklifler değerlendirilir. Tşklr...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.