Şimdi Ara

ALINIK WIRELESS PCMCI KART ARIORUM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • uygun fiyatta wireless pcmci kart arıorum uygun fiyatta olmasu tercih sebebidir tekliflerinizi msndende yapabilrsinz (max 40-50 ytl)

msn : aspirinim@hotmail.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi darnglove -- 17 Kasım 2005, 22:30:13 >

RAFERANSLARIM :somali , maerd , FATALIST , jackalmordor , cj , hakan1018 , treach , goldenflame , eskidende , xeon82 , HECTORTROY , Carazar, visor , polkerem , onkaplan , akdum , magic_ocean , gergozen , epilasa , akin9934 , Du4L!Ty , praqq , barisozer83 , burak9006 , Merichack , ishtare , yasinsahin , enderc , dragonchaser , psychomic , yunuslar , buteo , muratozcirpici , boRa , Berkodamus , TheMarjinalS , faruk
  • kardes sanirim sifiri 50-60 ytl civarinda bi arastir istersen kafan rahat olur
    @MENEME2002 - lcd monitör + kasa sattım, @swapper - nokia e61 sattım, @yasinaslan - nokia e60 sattım, @egzodia - sony vaio laptop sattım, @nwolfk - toshiba laptop sattım, @pLayer - toshiba laptop sattım, @carwasted - msi laptop sattım, @keleminabi - anakart işlemci aldım, @mkoyuncu - webcam sattım, @mec - hdd+daha birçok şey, @number_oen - monitör sattım, @TLGKOC - laptop rami sattım, @OnuR - rapid hesabı aldım, @Rakavuz - internet pakedi aldım, @wild - celeron işlemci sattım, @security - p4 kasa sattım, @mdemir_crk - nikon fotoğraf mak. sattım

Alışveriş yaptığım ancak listeye eklememiş olduğum arkadaşlar lütfen bana bildirsinler, alışveriş yaptığım kişiler listesini kaybettim ve şu an tekrar toparlamaya çalışıyorum...
  • D-LINK DWL650+ Wireless PCMCIA Kart 50YTL

PCMCIA kartı diz üstü bilgisayarların PCMCIA slotuna takılarak 22Mbps'e kadar
    kablosuz bağlantılara imkan veren IEEE 802.11b standartına uyumlu ethernet
    network adaptörüdür.
    IEEE 802.11
    IEEE 802.11b
    Wi-Fi
    64,128,256-bit RC4
    Boyutlar(mm) :114,3x54x8,7
    Ağırlık:55g

Kaynak:http://www.mavibilgisayar.com/katalog/urunler/listele.php?no=112&s=IQhkZ4fbzCV6x2trCMuGbBLYmlhH3G
    Alınık netbook
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.