Arkadaşlar ist içi üst seviye bir ekran kartı almak istiyorum.8800 türevleri 3870 gibi birşeyler olabilir.ekran kartımı sattığım için şu anda 1 mb pci ekran kartına tahammülümün son sınırındayım Teklifleri pmden bekliyorum.ürünün kutu içeriği ve garanti fatura durumunuda belirtin lütfen SaygılarSistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün E6750 İşlemci 50 Tl Seagate ST500DM002 500 Gb Sata Dahili harddisk eski pc parçaları çok kelepir
quote:Orjinalden alıntı: ORHANAYDİN hemen bulalın dostum sen buduruma düşücek adam degilsin ya sana dehşet bişiy yapalın ya buluruz bulamadınki beceriksiz kankacan ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün E6750 İşlemci 50 Tl Seagate ST500DM002 500 Gb Sata Dahili harddisk eski pc parçaları çok kelepir
kardeş elimde 2-3 günlük sıfır saphire hd3870 512mb gddr4 var. Kutusunu açtım ama sisteme henüz takmadım, çünkü pazartesiye kadar sistem olmayacak ortada :D Eğer uygun bir fiyat önerirsen bunu sana gönderebilirim. (ben de ultimate edition sipariş etmek istiyorum)
quote:Orjinalden alıntı: greenflash kardeş elimde 2-3 günlük sıfır saphire hd3870 512mb gddr4 var. Kutusunu açtım ama sisteme henüz takmadım, çünkü pazartesiye kadar sistem olmayacak ortada :D Eğer uygun bir fiyat önerirsen bunu sana gönderebilirim. (ben de ultimate edition sipariş etmek istiyorum) lütfen pmden iletelim mesajlarımızı.birde belirtmiştim ist içi diye.ayrıca teklifi sizin vermeniz daha uygun.teşekkürler ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün E6750 İşlemci 50 Tl Seagate ST500DM002 500 Gb Sata Dahili harddisk eski pc parçaları çok kelepir