Şimdi Ara

'ALINIK'ucuz yollu'PCI-E' slotlu anakart !!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
186
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ewet arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi ucuz yollu ddr2 800mhz destekleyecek PCI-E 16 olması ve intel lga 775 olması tercih edilir böyle bir anakart arıyorum abartı teklifler yapacak olanlar hiç pm atmasınlar 2el piyasasını iyi biliyorum kafama uyacak teklifi değerlendiricem arkadaşlar .
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

• PM
  • cevaplandı.. gelen tekliflere göre bir değerlendirme yapacağım
  • Dostum ucuza bulabileceğin en iyi kart : gigabyte g31 es2l tarzı bi anakart 775p , ram 1066 , 1600 fsb cpu . 16x pcex var ve 65 tl istiyor sıfır ve garantili 5 gün önce birtane aldım süper bi kart .galiba Vektör1987 nickli değerli bi arkadaş satıyor. Profilimden bak istersen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mc_Leopard

Dostum ucuza bulabileceğin en iyi kart : gigabyte g31 es2l tarzı bi anakart 775p , ram 1066 , 1600 fsb cpu . 16x pcex var ve 65 tl istiyor sıfır ve garantili 5 gün önce birtane aldım süper bi kart .galiba Vektör1987 nickli değerli bi arkadaş satıyor. Profilimden bak istersen.

eyw dostum sıfır g31 çipsetli anakart için fiyat gerçekten güzel ama bana lga775 olsun pcı-e16x olsun ram 667mhz'de çalışsada olur fiyat çok uygun olmalı kendi kullandığım pc'de kullanılmayacak benim pc ztn canavar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK Z97 ANAKART M2 destekli
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.