Şimdi Ara

[ ALINIK ] UCUZ CEP TELEFONU (alınmıştır)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Forum dışından temin edilmiştir. Teşekkürler.

Arkadaşlar ucuz bi telefon arıyorum. Bataryası iyi durumda olan ve kasası fazla yıpranmamış, ince, kibar, sesi gür, mp3 çalması yeterli olanlar tercihimdir.

Tekliflerinizi lütfen PM'den gönderin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yaskoo_87 -- 25 Eylül 2010; 16:15:55 >

• pm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StephenSaunders -- 8 Eylül 2010; 16:21:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: StephenSaunders
    samsung star var bende herhangı bır problemı yok mp3 de calabılıyor bangır bangır :) 200 tl ıstıyorum ıstanbuldayım bakırkoy ve cevresınde elden de alabılırsın ıstersen. kulaklıgı ve sarj aletınde de sorun yok tertemız duruyorlarç blackberry aldıgım ıcın satılıga cıkarttım

Ucuz bi telefon arıyorum hocam. Teşekkürler.

ARAMAYA DEVAM

• bende sıfır gibi çelik kasa nokia 8900 var. çok karizmatik bir telefondur. sesi çok gür çıkıyo piyasadakilerden en iyisi denebilir. fiyat:150 tl istanbul içi elden teslim edilebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hakkıyılm

bende sıfır gibi çelik kasa nokia 8900 var. çok karizmatik bir telefondur. sesi çok gür çıkıyo piyasadakilerden en iyisi denebilir. fiyat:150 tl istanbul içi elden teslim edilebilir.

Teşekkür ederim ama bu tarz telefonlarla ilgilenmiyorum. Ayrıca tekliflerinizi özelden mesajla iletirseniz sevinirim. İyi bayramlar..

<<< ARAMAYA DEVAM >>>
  • alamadıysan tekrar beklerim..
  • pm
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum dışından temin edilmiştir. Teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.