Merhaba. Başlıktaki kasayı arıyorum. Elinde bulunan ve satmak isteyen olursa fiyatı bildirsin lütfen.Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Nike Air Pressure 43 numara (Türkiye'de yok) SATILIK IBasso DX 90 900 TL Dünyanın en iyi protein tozu seçilen Myprotein Latte & Çikolata + Nane aromalı SATILIK 480mm radyatör, d5 pompa, sıvı soğutma parçaları
quote:Orijinalden alıntı: tamerpiyade tavsiye ederim guzel kasa :d fazladan yer kaplamasi olagan disi Türkiye'de bundan daha iyi bir kasa görmedim ben de. En yakın muadili 900d var, ama bu çok daha kullanışlı. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün SATILIK Nike Air Pressure 43 numara (Türkiye'de yok) SATILIK IBasso DX 90 900 TL Dünyanın en iyi protein tozu seçilen Myprotein Latte & Çikolata + Nane aromalı SATILIK 480mm radyatör, d5 pompa, sıvı soğutma parçaları
ben kendim kullaniliyorum 10 adet corsair pwm fan bagladim daha halen bana mısın demiyor ileri icin custom sogutma icin ideal kasadir