Şimdi Ara

ALINIK/TAKASLIK - IPOD TOUCH (3 veya 4. NESİL)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Aydın
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ipod touch 3 veya 4. nesil, en düşük 8GB lık versiyonundan arıyorum. Elimde 250TL + PSP SLIM var. PSP SLIMIME 175TL biçiyorum. Ona göre takas yapabiliriz.

PSP SLIM'imimi 2 yıldır kullanıyorum. Elimde maalesef garanti ve faturası yok. Fotoğraflardan da görebileceğiniz gibi ekranda küçük (temassızlığa bağlı olarak) kırmızı çizgiler mevcut. Onarım ücreti 50 Tl olarak söylendi bana ama çok rahatsız edici olmadığı ve zamanım olmadığı için, uğraşmadım. Onun yerine IPOD TOUCH ile takas + ücret düşünmekteyim.

PSP SLIM'in yanında 10 adet oyun DVD'si ve 8 GB Hafıza Kartı hediye olarak verilecektir. Hafıza kartında oyunlar vardır, ürün yükseltilebilir versiyondadır.

Fotoğraflar: (fotoğraf makinesinin ayarları varsayılanda olduğu için 2007 yazıyor, isteyene düzeltip 2012 yazanları da çekebilirim. ürün görüldüğü gibidir.)

ÖZET:

250 TL'ye kadar IPOD TOUCH önerisi olanlara zaten nakit vereceğim. Ancak 4. nesil IPOD TOUCH satanlara PSP + PARA şeklinde takas yapılacaktır.

Referanssız ve 2011'in Kasımından sonra üye olan arkadaşlarla alışveriş yapmayı düşünmüyorum.

PSP SLIM'in ücretini 175 TL olarak düşünüyorum. 2 gün kişisel çalışma garantisi veriyorum.

Saygılar.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D67D801F0 -- 5 Şubat 2012; 20:50:48 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ALINIK---> 2 ADET IPHONE 4S
    9 yıl önce açıldı
    [ALINIK] Mİ NOTE 10 (4 Adet)
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.