Şimdi Ara

ALINIK TABLET-NETBOOK İLE TAKASLI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
238
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Adana
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • yurtdışına gideceğim için Netbook umu satıyorum.1 ay önce aldım akşamları eve gelince 1-2 saat kullandım sadece.Jelatinleri dahi üzerinde duruyor.pilinin kaç saat gittiğine bakayım dedim internete yazarken n boştayken 7saati program vs çalıştırırken 4,5 saati gösteriyor.Kesinlikle çizik,aşınma vs hiçbir sorunu yoktur.Dileyen arkadaşlar elden gelip görüp alabilirler.Sıfırdan tek farkı 1 aylık olmasıdır.Sıfır fiyatı şu anda 615 tl dir.Daha ucuzunu bulabilirsiniz ama bu kalitede bulamazsınız.Resimler temsilidir,alıcı arkadaşa fotoğraflarını çekerek mail atabilirm.2 GB DDR3 RAM-HD LED EKRAN-320 GB SATA HARDDİSK

Alıcı arkadaşa fatura,kutu full verilecektir.

TABLET İLE TAKAS DÜŞÜNÜYORUM
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Not:Forumda sizde önce havale sonra kargo şeklinde ürün satmaya çalışan birine rastlarsanız ve kişi size ptt bana çok uzak şehrin öbür ucunda gibisinden şeyler söylüyor ve gittigidiyor v.b sitelerden uydurma bir profil vererek bu benim profilim referans falan derse inanmayın dolandırıcı o.Domateskabugu nickli kişi dolandırıcı ama nickini değiştirip oyun satmaya devam ediyor muhtemelen aman DİKKAT edin !
  • zzzzzzzzzzzzz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ucuq -- 18 Aralık 2011; 21:50:38 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.