Şimdi Ara

Alınık Sultan Papağanı Ankara

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
5.739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bir tane yavru erkek sultan papağanı almak istiyorum çok ufak olsun yem yedikten sonra alabilirm, resimdeki türden düşünüyorum veya Ankara'da bu şekilde bulabileceğim yer varsa bildirirseniz sevnirim, forumda genelde aktifimdir mesaj atarsanız dönerim
     Alınık Sultan Papağanı Ankara Alınık Sultan Papağanı Ankara

• resimi
     Alınık Sultan Papağanı Ankara Alınık Sultan Papağanı Ankara

• Hocam sultan papağanları biraz sosyal kuşlar bilmiyorum araştırdınız mı çok ilgi ister. Ben 1 hafta önce sokakta buldum bu resimdekilerden cinsi "Lutino" bu arada bu renk olanların. Tavsiyem ilgilenecekseniz alın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu tür iyidir.Renk olarakta güzelini seçmişsin.Bende siyah-beyazı vardı.Üstte arkadaş yazmış cinsini lutino diye.Hepsinin renklerine göre değişik isimleri var.Tabi türleri Sultan papağanı.İst.'da mısır çarşısından almıştım.Ankara'dada bulabilirsin sanırım.Yalnız dikkat et.Hırpalanmış hayvan alma.Ürkütülmüş olmasın.Alışmaz sonra.Sen üzülürsün.
  • evet arkadaşlar araştırdım epey satın aldım bi tane eleman çok küçük bulamadım zira 3 aylık civarında aldım , çok tatlı bişiler şuan iyiyiz kendisiyle :)
     Alınık Sultan Papağanı Ankara
  • merhaba ben de ank da yaşıyorum aynı papağandan almak istiyorum nereden aldın ve kaça aldın ben de
    kızıma alcağım
  • quote:

Orijinalden alıntı: oktayertun

merhaba ben de ank da yaşıyorum aynı papağandan almak istiyorum nereden aldın ve kaça aldın ben de
    kızıma alcağım

ben ulustan aldım ama ordaki insanların çoğu yalan dolan konuşuyor benim bir tanıdığımın arkadaşıydı şekilde aldım diğer insnalara pek güven olmuyor kuşun fiyatları değişiyor 100 civarında bulabilirsiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: erhanza

quote:

Orijinalden alıntı: oktayertun

merhaba ben de ank da yaşıyorum aynı papağandan almak istiyorum nereden aldın ve kaça aldın ben de
    kızıma alcağım

ben ulustan aldım ama ordaki insanların çoğu yalan dolan konuşuyor benim bir tanıdığımın arkadaşıydı şekilde aldım diğer insnalara pek güven olmuyor kuşun fiyatları değişiyor 100 civarında bulabilirsiniz

3aydan büyük duruyor resimdeki. 4-5den aşagı degildir. Erkek oldugunu nasıl anladınız?
  • Sesinden anlaşıldıgını soyluyorlar hocam melodi seklinde otuyo erkekler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • erhanza E kullanıcısına yanıt
    Bazı petshoplar bilmiyorlar o yüzden sordum size bilmeden mi sattılar diye. Lutinolarda yani sizinkinde sesinden anlasılır yanaklarının kırmızılıgından degil. Greylerde kırmızılıktan anlasılır dişilerinki daha acık kırmızı .Sizede bilmeden mi sattılar diye sordum
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.