Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 [ ALINIK ] Sony Ericsson W810i Satın Al 19 Ekim 2012 13:28 1 1 [ ALINIK ] Sony Ericsson W810i Selamlar. Eski bir SE w810 kullanıcısı olarak bu efsane telefondan bir adet almak istiyorum yedek telefon niyetine kullanacağım. Elimde zaten bir tane var ama tekrar flashlayıp yazılım yüklemem lazım bunun için zamanım yok. Sadece cihaz lazım bana. Çalışır durumda olsun yeter. Herhangi bir aksesuara ihtiyacım yok hafıza kartım , iki tane bataryam üç tane şarj aletim iki tanede orjinal kulaklığım var düşünün artık :) Ankara-Kırıkkale-Afyon içinde elden teslim alabilirim veya havale ederim gönderirsiniz. En fazla 40 lira civarı bir fiyat düşünüyorum. Fiyat : 40 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Kırıkkale Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün (ALIM) Xiaomi Mi 6 Arka Kamera Modülü silinsin Satıldi Şebeke Arızalı Siyah Mi 5 Alınık Mi5 Anakart