Şimdi Ara

(ALINIK) SAMSUNG GALAXY TAB P1000

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Geçenlerde arkadaşım sıfır gibi garantili cihazı 500 TL'ye aldı. Biraz inceledim benim de hoşuma gitti. Temiz bir ürünü bu civarda bir fiyata satabilecek olan varsa iletişime geçerse sevinirim. Ankara ve İstanbul'dan elden alınabilir.

Cihazına göre verilebilecek maksimum tutar 600 TL.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Super Ray -- 19 Kasım 2011; 20:19:47 >

• Arkadaşım bende 2 önce alınmış fakat 2 hafta kullanılmış olan temiz teknosadan alınmış faturalı ciziksiz olan cihazımı 500 liraya satıyorum ... Alıcaksan görüşelim .
  • Arkadasım bende Galaxy tablet var 2 aylık daha 1-2 hafta kullanılmıştır . İstersen bende 500 liraya satabilirim sıfırdan farkı inan yok . etiketleri üzerinde duruyor .
  • Hocam ürün p1010 mu p1000 mi ?
  • Hocam ürün p1010 2 aylık bir ürün ben 2 hafta iş için kullandım daha sonra iş değişikliği nedeniyle satma kararı aldım sizde bu cihazdan almak istediğinizi okuyunca size dönüş yaptım . Ümraniye de oturuyorum . Kesin ciddi alıcı iseniz görüsebiliriz .
  • hocam başlıkta da yazdığım gibi p1000 arıyorum. teşekkür ederim ilginize.
  • Güncel.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Samsung Galaxy Tab 3 T210 8GB 7
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • p1000 modeli var. hiç kullanılmadı. teknosadan alındı ve 24 ay garantisi devam ediyor. + 75 tl değerinde deri kılıfı da yanında verilecektir. beyaz renkte. 750 tl diyorum düşünürseniz.
  • Cihazına göre maksimum 600 TL'ye çıkabiliyorum. Arkadaşım sıfıra yakın bir ürünü 500 TLye (iki kılıfla birlikte) mal etti. Satmak isterseniz bana ulaşabilirsiniz.
  • Bende P1000 modeli için 400-500tl verebilirim.
  • Sıfıra yakın temizlikte olanını 500'e satan varsa ben 550'ye alırım ikinci olarak.

aradığın fiyata p1000 satacak adamı bu forumda bulamazsın.
    Şu anda p1000'ini satan adamın yerine alacağı cihazların fiyatları dolar yüzünden fırladığı için bulabileceğin en iyi fiyat 750-800 civarında olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Sıfıra yakın temizlikte olanını 500'e satan varsa ben 550'ye alırım ikinci olarak.

Şu anda p1000'ini satan adamın yerine alacağı cihazların fiyatları dolar yüzünden fırladığı için bulabileceğin en iyi fiyat 750-800 civarında olur.

750-800 mü çok uçtunuz. Bu forumda daha önce 550 TL'den de P1000 satıldı. O zaman dolar kuru daha da yüksekti. Geçen hafta 2 aylık temiz garantili cihazı taşıma çantasıyla sahibinden'de 500'e veren de vardı fakat şehirler uygun olmadığından güvenip almadım. Ayrıca ürün temizse 600 TL'ye kadar da çıkabileceğimi belirttim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kornban

quote:

Orijinalden alıntı: M@ni@C

Sıfıra yakın temizlikte olanını 500'e satan varsa ben 550'ye alırım ikinci olarak.

750-800 mü çok uçtunuz. Bu forumda daha önce 550 TL'den de P1000 satıldı. O zaman dolar kuru daha da yüksekti. Geçen hafta 2 aylık temiz garantili cihazı taşıma çantasıyla sahibinden'de 500'e veren de vardı fakat şehirler uygun olmadığından güvenip almadım. Ayrıca ürün temizse 600 TL'ye kadar da çıkabileceğimi belirttim.

:) hayırlısı

• M@ni@C abicim teklifimi yineliyorum.Senin cihaz eskidi artık bana sat sen zengin adamsın yeni bir tane alırsın.
  • İlan güncel.
  • samsung galaxy tap p1000 var cok temız hedıye geldı garantısı aksesuarları mevcut 3 aylık 700 tl verıcem
  • ilan güncel.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.