Şimdi Ara

ALINIK SAMSUNG GALAXY S3 Ekranı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
890
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar, telefonun ekranı kırıldığı için yeni ekran arıyorum elinde olan iletişime geçerse sevinirim. -Cihazın Rengi BEYAZDIR.
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fleetwood1991 -- 29 Ocak 2013; 20:00:59 >

• akıllıphoneden alacaksın en guvenlısı orası 229 dolar lcd ekran ve dokunmatık cam sakın ekranı tek alma ısıne yaramaz dokunmatık camlar lcd ye gore uretılmıs baska ekran da calısmyıor
  • quote:

Orijinalden alıntı: newmonarch

Merhaba arkadaşlar, telefonun ekranı kırıldığı için yeni ekran arıyorum elinde olan iletişime geçerse sevinirim.

renk ne ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

quote:

Merhaba arkadaşlar, telefonun ekranı kırıldığı için yeni ekran arıyorum elinde olan iletişime geçerse sevinirim.

renk ne ?

Beyaz.
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, telefonun ekranı kırıldığı için yeni ekran arıyorum elinde olan iletişime geçerse sevinirim. -Cihazın Rengi BEYAZDIR.

Hocam lcd mi yoksa üst cammı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: by__emrah

akıllıphoneden alacaksın en guvenlısı orası 229 dolar lcd ekran ve dokunmatık cam sakın ekranı tek alma ısıne yaramaz dokunmatık camlar lcd ye gore uretılmıs baska ekran da calısmyıor

bu konuyu açarmısın s3 lcd ekranları uyumsuz mu yani?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: istanbuldakiAYDINEFESİ

quote:

renk ne ?

Beyaz.

SERVİSTE 495 LİRAYA DEGİŞTİREBİLİRSİN. BEYAZ EKRANI
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SAMSUNG GALAXY S İ9000
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • arkadaslar samsung on dokunmatık kırık ama ekranda bısey yok dye olan telefonlardan uzak durun cunku samsug lcd ekranın serı numarasına gore dokunmatık uretıyor yanı dokunmatık cam + ekran 2 sı beraber satılıyor

tek dokunmatık camı alan kısı dokunmatık camı taktırınca hıc bır tepkı vermeyecek cunku dokunmalarınız ıslemeyecek bılgınız olsun

orgınal s3 mavı ekran + dokunmatık cam = ankarada 460 tl kdv dahıl
    ve dıger renklerıde aynıdır butun renkler 460 tl dır

dokunmatık cam + lcd ekran
  • quote:

Merhaba arkadaşlar, telefonun ekranı kırıldığı için yeni ekran arıyorum elinde olan iletişime geçerse sevinirim. -Cihazın Rengi BEYAZDIR.

parasını alırım 20 gün beklersin ve alırsın... uygunsa pm at... diger arkadasların yazdıgına bakma... bendede camı kırık s3 var... camı değiştirdinmi hiçbir sorunu kalmıyor... ekran falan almak enayilik...

yada uğraşma okadar

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-cep-telefonu-yedek-parca-samsung-galaxy-s3-on-cam-lens-112697338/detay

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sissil -- 1 Şubat 2013; 11:51:35 >

• quote:

arkadaslar samsung on dokunmatık kırık ama ekranda bısey yok dye olan telefonlardan uzak durun cunku samsug lcd ekranın serı numarasına gore dokunmatık uretıyor yanı dokunmatık cam + ekran 2 sı beraber satılıyor

tek dokunmatık camı alan kısı dokunmatık camı taktırınca hıc bır tepkı vermeyecek cunku dokunmalarınız ıslemeyecek bılgınız olsun

Yok artııık :D bilmesekde yesek ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

arkadaslar samsung on dokunmatık kırık ama ekranda bısey yok dye olan telefonlardan uzak durun cunku samsug lcd ekranın serı numarasına gore dokunmatık uretıyor yanı dokunmatık cam + ekran 2 sı beraber satılıyor

ankaradaysan gel yanıma onumde kac tane s3 var kac tane sıfır cam var sıfır camlardan bırısını hedıye olarak takacam uymaz ıse sen bana telefonunu bırakıp gıdecen uyarsa ben sana s3 alacam sendekını ben alacam sana yenısını alacam anca ışkembeden sallıyorsunuz acın bı telefonda samsung servıslerıne sorun senın kullandıgın telefon kadar ben telefon tamır etmıslıgım var tamam mı bırader

• Cam*lcd beraber 65 dolar emınonunde 10dk önce sordum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Hauntedd

quote:

ankaradaysan gel yanıma onumde kac tane s3 var kac tane sıfır cam var sıfır camlardan bırısını hedıye olarak takacam uymaz ıse sen bana telefonunu bırakıp gıdecen uyarsa ben sana s3 alacam sendekını ben alacam sana yenısını alacam anca ışkembeden sallıyorsunuz acın bı telefonda samsung servıslerıne sorun senın kullandıgın telefon kadar ben telefon tamır etmıslıgım var tamam mı bırader

Adres alayım :) youtubede onlarca video var bakarsanız.

• http://www.youtube.com/watch?v=p5YPaBkhKZI

ne olur buda gercek de:D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi by__emrah -- 2 Şubat 2013; 20:54:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.