arkadaşlar türkiyeden alınmış faturalı ve hiçbir sıkıntısı olmayan bir s3 arıyorum(ankara)
merhaba hocam mavi renk 21 ay samsung tr garantili cihazım var.vatan bilgisayardan alınma. 950 lira talep ediyorum uygunsa konuşabiliriz.cihaz full kutulu.fakat hediye oldugu için faturası yok.ama garanti süresini sorgulayabilirsin samsungu arayarak imeiyle söylüyorlar ;) satış sözleşmesi yaparız imzalı o sorunda çözülmüş olur
cevap verildi.pm
700TL'ye S3 satıyorum faturası bile elimde mayısta aldım kutulu garantili yanında kap ve jelatinde veriyorum ek olarak kulaklığından çıkan ses bana düşük geldiği için birde kulaklık veriyorum telefonun tek kusuru sol üstünde küçük bir çizik olması istersen fotoğrafını atarım belli bile olmuyor...
quote:
Orijinalden alıntı: Cries
700TL'ye S3 satıyorum faturası bile elimde mayısta aldım kutulu garantili yanında kap ve jelatinde veriyorum ek olarak kulaklığından çıkan ses bana düşük geldiği için birde kulaklık veriyorum telefonun tek kusuru sol üstünde küçük bir çizik olması istersen fotoğrafını atarım belli bile olmuyor...
pm
up
js_satrianiJ
kullanıcısına yanıt
merhaba dostum bende de s3 var aveadan alınma 2,5 aylık. çiziksiz. 900 tl fiyat. düşünürsen pm bekleirm. iyi akşmlar
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme