Şimdi Ara

Alinik ryzen 5950x 5900x veya 5700x3d

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
92
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
AMD #AM4 AMD / Intel #AMD Şehir #Ankara İlan Türü #Alınık Anakart/CPU #İşlemci Kondisyon #Kullanılmış
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Satışta: Bu ürün şu anda teklif verilmeye ve satın alınmaya uygun, satıcı ile iletişime geçebilirsiniz. Satın Al
    1
    1 Alinik ryzen 5950x 5900x veya 5700x3d

Bu 3 islemciden birisini almak istiyorum.

Satmak isteyen varsa mantikli fiyat verirse alabilirim. Lutfen su anki anormal fiyatlar uzerinden teklif vermeyiniz. O fiyatlara am5 e gecmem daha mantikli.

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : PTT İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• miko_miko kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de almak istiyorum bu tarz bir işlemci ama şöyle bir sıkıntı var: Sıfır fiyatları uçmuş, 2. el de buna bağlı yükselmiş. Kesinlikle edecek fiyatlar değil, ben de onun için almayacağım zaten. Ama piyasada 16-17'ye satılan bir işlemciyi tutup kimse 10'a vermez, çünkü 14-15 bandında anında satar. Bu durumda bizim gibi bu işlemcileri arayan adamlar sıkıntıya düşüyor işte.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bluelife27 kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasada 16-17’ye satılabilir, isterse 3 haneli satsın önemli değil. Bir üst modeli ile aynı fiyatta satılıyor neredeyse normal mi bu ? Adam garantisiz, taksitsiz nakit işlemciyi sıfır fiyatı yazıyor, hayır garip şekilde kendi kendine bu ilanlar satılıyor. Ben pek inanmıyorum açıkcası artık. 5700x sıfırı 6 taksit 5200 lira, bakın sahibindende 5’den başlıyor fiyatlar. Kafayı yemelik. Bende seti satıp amd5’e geçicem artık. Aynısı güç kaynakları için de geçerli. 3773744 yıllık ürünlere ütopik fiyatlar çekiyorlar, en komedisi de 10 yıl garantisi var hocam. O sırada rmakiler gülüyorlardır artık. Hiç normal değil, arada makul ilanlar çıkıyor onlarda zaten direk gidiyor. Yine de aralarında en komiği sahibindendeki ssd fiyatlarıdır tam komedi. Sıfırını veya muadilini daha ucuza alabilirsiniz çoğu ürünün.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samuray_x -- 1 Mayıs 2025; 0:1:1 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.