Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün
ALINIK RTX 3060 BÜTÇE 9000 TL

-
3060 a 9000 TL vermek nedir hocam ? Biraz sabredin allah aşkına parayı çöp ten bulmuyorsunuz. Madencilik yüzünden fiyatlar yükseldi ama bir kaç ay sonra o fiyatlar düşecek sizin gibi alıcılar oldukça gözü aç satıcılar hiç bir zaman bitmeyecek...
-
Garantili kart arıyor, 9000 TL ye bile bulmak zor. Birkaç aya düşecek diye diye fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Belki seneye düşer.
-
Hocam yapmayın komple sistemlerle bu fiyata satılıyordu bu kart.Bu karta bu kadar para verilirmi?İlla verir alırım diyorsanız vatanda sıfırı 9200 lira şuan.https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html miningin patlamasını beklerseniz gerçek değeri 3500-4000 bu kartın.
-
quote:
Orijinalden alıntı: VolkanCOOHocam yapmayın komple sistemlerle bu fiyata satılıyordu bu kart.Bu karta bu kadar para verilirmi?İlla verir alırım diyorsanız vatanda sıfırı 9200 lira şuan.https://www.vatanbilgisayar.com/msi-geforce-rtx-3060-gaming-x-12gb-gddr6-192bit-nvidia-ekran-karti.html miningin patlamasını beklerseniz gerçek değeri 3500-4000 bu kartın.
Hocam bildiğiniz bu tip insanlar fiyat yükseltmek için boş ilan açıyor. Yoksa kimse bu kadar parayı çöpten bulmuş gibi o karta vermez.
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0rkaGarantili kart arıyor, 9000 TL ye bile bulmak zor. Birkaç aya düşecek diye diye fiyatlar yükselmeye devam ediyor. Belki seneye düşer.
Şaka mı yapıyorsunuz hocam ? Parasına bir kuruş değer vermeyen insanlar yüzünden bu lanet piyasa uçtu gitti. Madencileri saymıyorum bile nefret ediyorum hepsinden..
-
Yok gayette ciddiyim. Piyasa bu hale geldi maalesef. Herkes ister 3060'ı 4bine 3060 ti yi 5 bine 3070 i 6 bine almak. Mining, stok sıkıntıları vs bu hale getirdi piyasayı. Eth her geçen gün daha da yükseliyor. Para var işin içinde millet ha deyince bırakır mı?. Ben aralıktan beri piyasayı takip ediyorum 1-2 aya düşecek diye diye piyasa daha da yükseldi.
-
vatandan taksitle garantili alabilirsiniz 200-300 daha ekleyim niye buralarda geziyorsunuz ki ? ayrıca 2 fanlı uzak dursun yazmışsınız msi 2 fanlı gaming x e kötü demenin hiç bir anlamı yok mesela !
-
quote:
Orijinalden alıntı: 0rkaYok gayette ciddiyim. Piyasa bu hale geldi maalesef. Herkes ister 3060'ı 4bine 3060 ti yi 5 bine 3070 i 6 bine almak. Mining, stok sıkıntıları vs bu hale getirdi piyasayı. Eth her geçen gün daha da yükseliyor. Para var işin içinde millet ha deyince bırakır mı?. Ben aralıktan beri piyasayı takip ediyorum 1-2 aya düşecek diye diye piyasa daha da yükseldi.
Valla hocam ne diyeyim şu maden işini başımıza saranın allah belasını versin piyasanın içine ettiler be. ilk defa devleti vergi konusunda destekleyeceğim mining yapanlara %500 vergi koysunlar yeminle göbek atacağım...
-
Hocam moral bozmak gibi olmasin ama bu ülkede fiyatı yükselen hiç bir şey düsmedi. Yag fiyatlarina duzenleme gelecek diyolar ayni yerinde duruyor. Araba fiyatlari dusecek dediler en fazla 5bin 10bin oynadi. Suan zaten bir chip kriziyle de karsi karsiyayiz ve ben ekran kartlarinin yine 9binden 3-4bine dusecegini sanmiyorum. Yine bi dusus olursa 1-2 bin belki oynar ama o da ne zaman iste kim bilir. Yine umidimiz dusmesi yonunde ama bakalim hayirlisi. Bende rtx 2060 var suan bunu saticam ama ne alacagimi da bilmiyorum boyle enteresan bir piyasa icerisindeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: tiyatroiscisiHocam moral bozmak gibi olmasin ama bu ülkede fiyatı yükselen hiç bir şey düsmedi. Yag fiyatlarina duzenleme gelecek diyolar ayni yerinde duruyor. Araba fiyatlari dusecek dediler en fazla 5bin 10bin oynadi. Suan zaten bir chip kriziyle de karsi karsiyayiz ve ben ekran kartlarinin yine 9binden 3-4bine dusecegini sanmiyorum. Yine bi dusus olursa 1-2 bin belki oynar ama o da ne zaman iste kim bilir. Yine umidimiz dusmesi yonunde ama bakalim hayirlisi. Bende rtx 2060 var suan bunu saticam ama ne alacagimi da bilmiyorum boyle enteresan bir piyasa icerisindeyiz.
Valla hocam ben bilgisayarımı komple satıp Xbox veya PlayStation alacağım böyle oynak piyasa ile uğraşılmaz.
Mantikli hocam fakat orda da oyun fiyatlari bizi cok uzuyor malesef ki insanlarin 60-70 birime aldigi oyunu senin 500-600 birim odemen gercekten cok ama cok uzucu umarim istediginiz gibi yapabilirsiniz.
quote:
Orijinalden alıntı: tiyatroiscisiMantikli hocam fakat orda da oyun fiyatlari bizi cok uzuyor malesef ki insanlarin 60-70 birime aldigi oyunu senin 500-600 birim odemen gercekten cok ama cok uzucu umarim istediginiz gibi yapabilirsiniz.
Teşekkürler hocam artık oyun kiralarım forumdan ne yapayım :)
-
Arkadaşlar 13.500 TL'ye Gıgabyte Aorus rtx 3070 aldım konuyu kapatabiliriz bazı arkadaşlar o fiyata bu fiyata alınır mı demiş herkesin parası kendine inanmayana kartı ve gönderim ücretini gösterebilirim.Evet kartlar çok pahalı 6-7binlik karta 13.500 TL verdim ama aslında o üzerine verdiğim para ile bir nevi zaman satın alıyorsunuz neyin zamanı bu derseniz stokların ve fiyatların düzelmesini beklememenin bedeli haydan gelen huya gider zaten coin ile katlayıp aldım benim bir kaybım yok ben böyle düşünüyorum.Yani ürünler pahalı diye oyun oynamayalım mı piyasanın hali bu ne yapalım