Bu başlık altında yer alan tüm ilanlar; 1 ***ALINIK REFERANS TASARIM RX480*** Satın Al 26 Nisan 2019 19:10 1 1 ***ALINIK REFERANS TASARIM RX480*** Başlıkta da belirttiğim gibi sadece referans tasarım 8 gb rx480 kart arıyorum.Aşağıdaki linkte bulunan kartlar ile sadece ilgileniyorum. Marka fark etmez sadece 8 gb olması beni ilgilendiriyor.Fiyat tekliflerini sattığınız kartın fotoları ile beraber mail atabilirsiniz. Eski bir kart, fiyat şişirmeyin lütfen, fiyatlar belli....Referansı benden yüksek olan üyelere önce havale yaparım. https://www.ekwb.com/configurator/waterblock/3831109831519Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır. Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Hayır Satıldığı Şehir : Ankara,Çankaya Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Yurtiçi Kargo İlan Durum : Satışa Açık ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Satılık Xiaomi Mi TV Stick Android TV -----SATILIK INTEL SSDPEKKF256G7L Pro 6000p SSD----- ----EKWB & BARROW & BYKSKI CUSTOM SIVI SOĞUTMA PARÇALARI---- -----SATILIK CORSAIR ML120 PRO LED BLUE KASA FANI-----