Şimdi Ara

[ ALINIK ] RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 TÜRKÇE KLAVYE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • RAZER BLACKWIDOW CHROMA V2 (Turuncu veya Sarı switchli )Sıfır veya max. 3 aylık temiz ve kutulu garantili klavye arıyorum Bütçem Max. 500 TL. Malum sitelerde daha yüksek fiyata satıldığını biliyorum ancak yakın kısa zaman önce Vatan'da Monitör yanında hediye olarak veriyorlarmış. Elbet alıp kullanmayan satmak isteyenler vardır. Pm'den ulaşabilirsiniz.

Ayrıca max. 500 TL bandında RGB aydınlatmalı mekanik, Kahverengi kırmızı veya Turuncu/Sarı switchli diğer markaların klavyelerinden de tavsiyelerinizi alabilirim yalnız bilek desteği şart.

Mesela Corsair K70 Mk.2 RGB sıfır 629,00 TL ye satılıyor.
    Yine Corsair K68 RGB sıfır 649 TL'ye satılıyor.

Yada E) Hiçbiri. Oyun bilgisayarı topladım. Lol Cs Go Pubg Farcry Bf 5 Tarzı oyunlar oynuycam. Mekanik Klavye şart değil mi ?

Siz ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AkoobLaze -- 28 Ocak 2019; 20:28:2 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Corsair K70 Mk.2 RGB sıfır 629,00 TL ye satılıyor.

Yukarda ki ürün o rakama satılıyor ise alın gitsin. Burada kimse size o istediğiniz ürünleri 250 300 Tl veremez ki zatan 400 500 Tl isteseler bile 600Tl sıfırı olan bir ürüne 400 500 Tl vermek ne kadar mantıklı olur sizce?
  • Hocam istersen tekrar oku benim yazdigimi. Blackwidow chroma v2'yi 500 TL ye alacagimi belirtmisim diger klavyeleri degil. Diger klavyeler hakkinda yorum bekliyorum sadece . Zaten Girin sahibindene tonla var 600 TL ye satan. Ben 500 e sari veya turuncu switch ariyorum.

Marikanwap ile bw chroma v2 de anlasma saglandi ödemeyi yaptim kargo bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Marikanwap dolandırıcı çıktı ben dahil 5 kişiyi yaklaşık 10.000 TL dolandırmış. Ücreti alıp ürünü göndermedi. Bilginiz olsun arkadaşlar başkası düşmesin. Gerekli şikayette bulunulduğu Savcılığa

• elimde kutusuz kozmetik olarak temiz razer black widow chroma v2 var, bileklik dahil 500tl bilginize
  • Pm atıldı ilgilenirseniz lütfen geri dönüş yapın
  • Asus Rog Strix Flare aldım. İlgilenenlere teşekkürler. Konu kilitlenebilir

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.