Şimdi Ara

Alınık Rapid Şifresi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
448
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Ankara
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1 Aylık Rapid alıcam. Bilen duyan gören varsa bi haber versin.

geçenlerde 100kontöre satıyorlardı nerede o arkadaşlar :)

Edit : r-a-p-i-d-s-h-a-r-e.com sifresi olucak duyrulur
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi STaRBoY -- 27 Eylül 2007; 13:46:30 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• 100 kontör zaten ne kadar ki? rapidshare accountu bir aylık kendi sitesinde 8 euro. ama ben bendeki kontörlerden transfer edeceğim diyorsanız ona bir şey diyemem tabi.

imdetr nickli arkadaş yardımcı olabilir. Sizden almış diye benim nickimi verebilirsin.
  • Öncelikle ilginize teşekkür ederim. 8 euro 14YTL yapiyor zaten. Ama internette kredi kartı numarası vermek istemedim yabancı bi siteye. 14.50YTL ödeyip numaraya 100Kontör göndermek daha akıllıca geldi. Saygılar. Tabii köntör şart değil kredi kartı hesabına falanda yatırabilirim. Ama havale yapmam 14.50 için havale masrafı ödemem ;)

• BEn paypal a kredi kartı şifrem vs ile hesap açtırdım.Oradan aldım.12 ytl ye geliyor.İki rapid hesabı aldım 5 günde 25 GB kısıtlaması olduğu için.Hiç bir sorunda yaşamadım.KOskoca Paypal neticede..
  • Bana ulaşın temin edilir. Nakit
  • quote:

Orjinalden alıntı: sniper83us

BEn paypal a kredi kartı şifrem vs ile hesap açtırdım.Oradan aldım.12 ytl ye geliyor.İki rapid hesabı aldım 5 günde 25 GB kısıtlaması olduğu için.Hiç bir sorunda yaşamadım.KOskoca Paypal neticede..

Şimdi denedim ama Paypal kredi kartıma hata veriyor.(Yada ben yapamadım uğraşmadım) rapidtr de ürün stokta kalmadı diyor..

centerland dan haber bekliyorum bakalım

• Paypala hesap açarken kartın visa yadamaster olması falan gibi konulara dikkat edeceksin.Dediğim gibi ben sorunsuzca aldım.Ekstremde rapid olarak görünüyor 12 ytl.DAha kolay bir yol yok bence..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Komple Alınık PSN Hesabı
    4 yıl önce açıldı
    Acil Satılık Steam Hesap
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_17949328/tm.htm

SATILIK RAPİD HESAPLAR

48 saat = 5 Ytl
    1 Ay = 10 Ytl
    3 Ay = 25 Ytl
    6 Ay = 40 Ytl
    1 yıl = 75 Ytl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.