Şimdi Ara

Alınık Ram [2x2 ve ya 2X4 GB DDR3 -1600mhz ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #Kayseri
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    1 Alınık Ram [2x2 ve ya 2X4 GB DDR3 -1600mhz ]
    Soğutuculu dual kit model,tercihen kutulu,faturalı.Teklifler pmden
    Ram fiyatlarının özeliikle de ddr3 ramlerin yerlerde süründüğü bir dönemde uçk fiyatlar istemeyelim,birbirimiz üzmeyelim.Kısaca ikinci el aldığıma değecek bir fiyat farkı olmalı sıfırıyla.3-4 gün içinde bulamazsam sıfır alacağım yer imlerine ekledim bekliyorum
    Ödeme yalnızca paypal ile yapılacaktır.Şu paypalı bi yaygınlaştıramadık forumda
    Fiyat : 1 TL Miktar : 1 Sıfır Ürün : Hayır Garantisi Var : Evet | 2 Mayıs 2012 Satıldığı Şehir : Kayseri Kargo Ücreti : Alıcı Öder Kargo Şirketi : Diğer İlan Durum : Satışa Açık

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• paypal çok kesinti yapıyor , pek tercih edilebilir bir ödeme yöntemi değil.
  •  Alınık Ram [2x2 ve ya 2X4 GB DDR3 -1600mhz ]

Dünyada çok yaygın kullanılıyor,TR de yeni yeni yaygınlaşmaya başladı.Ramleri buldum ve paypalla aldım
    Bu arada paypal kesinti falan yapmıyor,sadece parayı hesaba çekerken 5-7 gün kadar bekletiyor.Ha döviz bozdurursanız kurdan biraz geçiriyorAma biz alışverişlerimi TL ile yapacağımıza göre sorun yok kesinti yok...

• ilginç , demek ki sadece yurtdışından yapılan alışverişler de kesinti yapıyor o zaman , peki herhangi bir havale ücreti alıyor mu ?

aslında bir 25 TL daha ekleyip 8 gb. alsaymışınız daha güzel olurmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serenissimo -- 3 Mayıs 2012; 21:48:10 >
  • Yurtdışından da defalarca alışveriş yaptım kesinti falan yok.Sanırım sizin kesintiden kastınızı anladım,şöyleki bir ürün sattınız ve parayı paypalla alacaksınız.O zaman parayı yollayan kişi hediye seçeneği ile yollamalı yoksa %2 civarı kesinti olur.Paypal tecrübesi az olan kişilerin alışverişinde bazen görülen bir durum bu.Dediğim gibi parayı yollayan hediye ve ya diğer seçeneği seçince herhangi bir kesinti ve ücret ödenmez
    Ram konusuna gelince haklısınız aslında 8lik alıyordum ama kasa,fan vs bişeyler daha alınca yeterli olacağı için rami 4 gb a düşürdüm.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.