Şimdi Ara

Alınık PS3 İlanı Okuyunuz :))

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar sadece konsol alınacaktır.Konsol kozmetik olarak düzgün ve kesinlikle PAL olmalı tamir görmemiş olmalıdır.Versiyonu falan önemli değildir.

Yanında oyun dualshock kablo vs istemiyorum.Hatta mümkünse harddisksiz de olabilir.

Yukarda yazdıklarıma göre,

Fat Konsol için 250 TL
    Slim Konsol için 300-TL verebilirim.

Teklifler pm den lütfen
    Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Arkadaşım pm le cvpladım sana neden olduğunu.Fiyat köreltme gibi bir amacım yok sadece elimdeki bozuk ps3 ün parçalarından yararlanacağım Boşu boşuna dualshocktu oyundu harddiskti para vermemek için.O yüzden ilanımı kirletmezsen sevinirim.

• Ben senin ilanını kirletmiyorum,yukarıda yoruma açık yazıyor . Özel mesajla bir de "kargoda anlaşamadık iptal oldu o " yazmışsın.

Eğer bu kişiyle alışveriş yapacak varsa önce ücreti talep etsin nacizane yorumum ; çünkü dürüst olmak yerine yalan konuşan insandan herşey beklenir.

Edit : imla

Hayırlı geceler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The VIII -- 4 Mart 2012; 0:30:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SengulerUnited

Ben senin ilanını kirletmiyorum,yukarıda yoruma açık yazıyor . Özel mesajla bir de "kargoda anlaşamadık iptal oldu o " yazmışsın.

Eğer bu kişiyle alışveriş yapacak varsa önce ücreti talep etsin nacizane yorumu ; çünkü dürüst olmak yerine yalan konuşan insandan herşey beklenir.

Hayırlı geceler.

Sen kim oluyorsunda bana yalancı diyorsun bu hakkı nereden buluyorsun gayet düzgün bir şekilde sana ilanımı kirletme diyorum ama anlamıyorsun demekki.Sana neden senin malını almak ya da almamak istediğimi neden söyleyeyim canım istemedi belki senden almak kıllandım senden belki neden bu kadar uzatıyorsun ki başka bir arkadaşla anlaşmıştık sonra onla da anlaşamadık bu ilanı açtım. .Kimse kimseye yalancı diyemez arkadaşım bu forumda yıllardır alışveriş yapıyorum beni bilen bilir daima parayı önceden yollarım sayısız alışveriş yaptım.

Bu arada Referansı 0 görüp ona da laf söylersin sayısız referans gelmiştir hepsini reddetmişimdir.Çoluk çocuğun kastığı gibi referansa da ihtiyacım yok
    İyi geceler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 4 Mart 2012; 0:50:17 >

• Arkadaşlar ilan günceldir yorum yapan arkadaşı allaha havale ediyorum :) İşallah tekrardan yorum yapıp sıkıntıyı devam ettirmez.

• quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Ben senin ilanını kirletmiyorum,yukarıda yoruma açık yazıyor . Özel mesajla bir de "kargoda anlaşamadık iptal oldu o " yazmışsın.

Eğer bu kişiyle alışveriş yapacak varsa önce ücreti talep etsin nacizane yorumu ; çünkü dürüst olmak yerine yalan konuşan insandan herşey beklenir.

Hayırlı geceler.

Sen kim oluyorsunda bana yalancı diyorsun bu hakkı nereden buluyorsun gayet düzgün bir şekilde sana ilanımı kirletme diyorum ama anlamıyorsun demekki.Sana neden senin malını almak ya da almamak istediğimi neden söyleyeyim canım istemedi belki senden almak kıllandım senden belki neden bu kadar uzatıyorsun ki başka bir arkadaşla anlaşmıştık sonra onla da anlaşamadık bu ilanı açtım. .Kimse kimseye yalancı diyemez arkadaşım bu forumda yıllardır alışveriş yapıyorum beni bilen bilir daima parayı önceden yollarım sayısız alışveriş yaptım.

Bu arada Referansı 0 görüp ona da laf söylersin sayısız referans gelmiştir hepsini reddetmişimdir.Çoluk çocuğun kastığı gibi referansa da ihtiyacım yok
    İyi geceler

Yahu boş konuşma. 5 dakika içinde "ben başkasıyla anlaştım" diyorsun. 11-12 yaşındasın sanırım. Ya da zeka yaşın öyle ; seçtiğin kelimeler ve mesajların öyle gösteriyor seni. Ben zaten benim konsolumu satın almanı geçtim.Aslında hata bende şu kelimelere baksana İşallah yazan biriyle muhattap oluyorum. Aman ya, dh lise team. Hadi iyi geceler.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: ABUX

quote:

Hayırlı geceler.

İyi geceler

Yahu boş konuşma. 5 dakika içinde "ben başkasıyla anlaştım" diyorsun. 11-12 yaşındasın sanırım. Ya da zeka yaşın öyle ; seçtiğin kelimeler ve mesajların öyle gösteriyor seni. Ben zaten benim konsolumu satın almanı geçtim.Aslında hata bende şu kelimelere baksana İşallah yazan biriyle muhattap oluyorum. Aman ya, dh lise team. Hadi iyi geceler.

Profilimde yaşım görünüyor arkadaşım senin gibi yaşımı gizlemiyorum. Ya çözemediğin problemlerin var ya da gece gece kafan güzeldi sanırım.Yeter artık boş boş konuşup cevap yazıp durma.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ABUX -- 4 Mart 2012; 10:56:37 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.