(üzerine tıklayınız) DÜKKAN (üzerine tıklayınız) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- !!!!! TÜM SATILIKLARIM İÇİN LÜTFEN DÜKKANIMA DA BİR UĞRAYINIZ !!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (üzerine tıklayınız) DÜKKAN (üzerine tıklayınız) ARKADAŞLAR 8-16-32MB PS2 MEMORY CARD (HAFIZA KARTI) ARIYORUM, ELİNDE OLANLAR İRTİBAT KURARLARSA SEVİNİRİM (üzerine tıklayınız) DÜKKAN (üzerine tıklayınız) --------------------------------------------------------------------------------------------------------------- !!!!! TÜM SATILIKLARIM İÇİN LÜTFEN DÜKKANIMA DA BİR UĞRAYINIZ !!!!! ---------------------------------------------------------------------------------------------------------------- (üzerine tıklayınız) DÜKKAN (üzerine tıklayınız) Sistem Notu : Bu ilan ikinci el kuralları dahilinde yoruma açıktır. ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kliksa 250 lira ve üzerine 50 lira çek __ SıFıR FaTuRaLı oRieNT ve BReiL BaY-BaYaN SaaTLeR -YaRı FiYaTıNa __ __ SaTıLıK ALTiS eLeMeNTo eLiPTiK BiSiKLeT __ __ LG TÜRKİYE GARANTİLİ SIFIR LG NEXUS4 İSTEYEN BERİ GELSİN __
Komiser kardeş gittigidiyorda 64 mb kart 25 lira aynısı ebay de beklerim diyorsan 15 liraya fln geliyor aklında bulunsun
saolsun 17liraya bir arakdaştan 64mb ini aldım sıfır dedi sanırım dediğiniz şekilde aldı o da, satıcı kendisi, bana fiyat makul geldi aldım ______________________________ Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün Kliksa 250 lira ve üzerine 50 lira çek __ SıFıR FaTuRaLı oRieNT ve BReiL BaY-BaYaN SaaTLeR -YaRı FiYaTıNa __ __ SaTıLıK ALTiS eLeMeNTo eLiPTiK BiSiKLeT __ __ LG TÜRKİYE GARANTİLİ SIFIR LG NEXUS4 İSTEYEN BERİ GELSİN __