Şimdi Ara

alınık pompa ve önerileriniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıvı soğutma sistemimde 12V dalgıç pompa kullanıyordum.Fakat 12Vda çok sesli çalışıyordu bende hep 5v ile kullandım pompa kasanın üzerindeki bir haznenin içinde bulunuyordu haznenin içinden hemen pompanın yanında olan 10X20 boyutlarında araba kalarifer radyatöründen suyu geçirip daha sonra yine aynı hizadaki 2 tane 10cmX10cm radyatörden suyu geçirip kendinden 35cm kadar altındaki cpu blok ve anakart bloğundan sonra suyu yine kaba boşaltıyordu fakat ömrü bitti.Forumdaki araştırmalarım neticesinde su kabında olan pompalar suyu 5-10 derece arasında ısıtıyormuş.Bende su kabının dışına koyacağım bir pompa arıyorum çok sessiz olsun diye bir isteğim yok zaten sanayi tipi fan kullanıyorum pompa yanında vız kalır xD önemli olan uygun fiyatlı olsun ve en azından 12V dalgıç pompanın yaptığı işi yapsın ben pompayı 12Va getirdiğimde 5v ile gözle görülür bir hız farkı oluyordu fakat sıcaklık 3 derece değişiyodu.Sonuç olarak bu devir daimi bayılmadan yapabilecek kabın dışında kullanabileceğim uygun fiyatlı bir pompa almak istiyorum önerileriniz nelerdir?MAX BÜTÇE:50tl-70TL kullanılmış ürünleride düşünebilirim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem tavsiyesi (50000TL)
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.